Liche High Priest @ 340 Pts
Hierophant
Hieratic Jar [25]
Cloak of the Dunes [20]
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Liche Priest @ 165 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Tomb Prince @ 156 Pts
General; Great Weapon; Light Armour
Enchanted Shield [10]
Collar of Shapesh [25]
Vambraces of the Sun [15]
Tomb Prince @ 153 Pts
Great Weapon; Light Armour; Shield
Golden Ankrha [45]
20 Skeleton Warriors @ 185 Pts
Bow; fcg
11 Skeleton Warriors @ 93 Pts
Bow; Musician
2 Tomb Swarm @ 90 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
24 Tomb Guard @ 368 Pts
Fcg i Icon of the Sacred Eye [50]
24 Tomb Guard @ 358 Pts
Fcg i Icon of Rakaph [40]
Screaming Skull Catapult @ 110 Pts
Skulls of the Foe
Screaming Skull Catapult @ 110 Pts
Skulls of the Foe
CP:2
DP:5
Modeli:95
Punkty:2298
Inne TK na 2300 pkt.
^^
Do niedawna grałem identyczną rozpiską , tylko z pozmienianymi itemami.
2 kloce guardow to jest naprawdę power, tym bardziej wspomagane przez 2 princow. HLP spokojnie dowskrzesza tylu ilu trzeba.
Niestety oczarował mnie pan King z Destrojerem i przestałem grać na liczce
Do niedawna grałem identyczną rozpiską , tylko z pozmienianymi itemami.
2 kloce guardow to jest naprawdę power, tym bardziej wspomagane przez 2 princow. HLP spokojnie dowskrzesza tylu ilu trzeba.
Niestety oczarował mnie pan King z Destrojerem i przestałem grać na liczce
najgorsze ,ze ciezko cos takiego wcisnac na mniejsze pkt. (o 2K juz nie mowiac ... )
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
1.brakuje mi carrionów, fakt, że z popychaczką mogą związać walką jakiś oddział łuczników czy inne działko jest dla mnie kluczowy.
2.słoik dałbym zwykłemu liczowi, a HLP neffera's plaques. każdorazowy przerzut 3kości robi swoje i deprymuje przeciwnika.
3.reszta bez zastrzeżeń, chociaż brakuje mi różnorodności
2.słoik dałbym zwykłemu liczowi, a HLP neffera's plaques. każdorazowy przerzut 3kości robi swoje i deprymuje przeciwnika.
3.reszta bez zastrzeżeń, chociaż brakuje mi różnorodności
Ech nie przekonam się nigdy do TG
Wygląda fajnie, ale faktycznie zmieniłbym jar na mniejszą liczkę, a dużej przerzuty. Co do carrionów to nie ma miejsca To jest problem z TG - zajmują speciala a jedyna fajna w nich rzecz to ikona... Rozumiem, że to defens, ale ten kloc tg bez ikony to dużo nieruchawych punktów, więc tego typu armie (oparte na tej jednostce) mi nie pasują
Wygląda fajnie, ale faktycznie zmieniłbym jar na mniejszą liczkę, a dużej przerzuty. Co do carrionów to nie ma miejsca To jest problem z TG - zajmują speciala a jedyna fajna w nich rzecz to ikona... Rozumiem, że to defens, ale ten kloc tg bez ikony to dużo nieruchawych punktów, więc tego typu armie (oparte na tej jednostce) mi nie pasują