Ekstraliga dla Zawiszy ^^

Ale to się pewnie skończy i na wiosnę będzie gówno wielkie , bo poznikają zawodnicy z Zagłębia (w tym A. Błąd) i zostanie walka o górę tabeli a nie o awans :]. Ale i tak jest dobrze

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Grzesiek, skąd tyle jadu?smiejagreg pisze: A MUtd na razie wszystko wpada. Mimo, iż słabo grają w obronie - na razie wygrywają wysoko. Ale to się skończy. Fartowe bramki i rezygnujacy już przed meczem przeciwnicy...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Rozumiem Twoje "poddenerwowanie".smiejagreg pisze: Natomiast kibicuję od zawsze - Arsenalowi.
Siweusz pisze:... próbuje wzorem Barcelony wtawić do składu 8 rozgrywających.
Jakie Derby ?Duke pisze:pzdr dla fanów Legii co zamilkli w temacie. Derby Warszawy dla Polonii. CZARNE KOSZULE idą