Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Re: Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
czy rozpy trezba wysyłać?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
A moja dodatkowo wsiądzie w samochód przywiezie na turniej i wieczorkiem po mnie przyjedzie z Włocławka Co wygrałem ?Shinue pisze:błogosławiony mąż, którego żona wysyła na bitwę z plecakiem pełnym kanapekNijlor pisze:Księciuniu, a kanapki to nie łaska zrobić
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Hej, jutro do południa będziemy wiedzieli czy uda nam się wypełnić samochód graczami. Dam znać tak szybko jak się da, planujemy wybrać się do was w 4 osoby.
SIŁA
SIŁA
Do 12 czekamy, czy znajdzie się 4ty chętny do wyjazdu, jeżeli takiego nie będzie to niestety ale nie przyjedziemy do was
EDIT: Z żalem, ale muszę to stwierdzić iż nie udało nam się zebrać składu, więc nie przyjedziemy do was na turniej
EDIT: Z żalem, ale muszę to stwierdzić iż nie udało nam się zebrać składu, więc nie przyjedziemy do was na turniej
Niestety,ale w centrum, tj. w okolicy prostej i jeczmiennej nie ma darmowych parkingow. Jedynie w niedziele. W sobote 9-15 trzeba placic. Jakies pomysly,gdzie jest nanblizszy za darmoche?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Eh... faktycznie Pacek ma rację. :/ Sorry. Najbliższy darmowy parking jest dość daleko. Gdzieś w okolicach ul. Grudziadzkiej. Z drugiej strony starówki na Słowackiego można też postawić. No i przy Kameleonie. Ale to kawałek drogi pieszo jest.
@Gokish: Taki jest plan. Nie jestem jasnowidzem Jak się wszyscy sprężymy to dotrzesz na mecz. Najwyżej pierwszą nagrodę wręczymy Ci zaocznie
@Gokish: Taki jest plan. Nie jestem jasnowidzem Jak się wszyscy sprężymy to dotrzesz na mecz. Najwyżej pierwszą nagrodę wręczymy Ci zaocznie
Jaki jest koszt parkingu od tej 8 do 18?
Ponad 15 zeta,bo placimy tylko za 6h. Mozemy zaparkowac za darmo kawalek dalej przed turniejem i potem podjechac po turnieju. Ja tam placic nie zamierzam
Mapka darmowych parkingów.
Kółkiem zaznaczyłem CG Feniks.
Prostokątem darmowy parking marketu Netto (czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo nigdy tam nie parkowałem, a wydaje mi się, że tak jest)
Kółkiem zaznaczyłem CG Feniks.
Prostokątem darmowy parking marketu Netto (czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo nigdy tam nie parkowałem, a wydaje mi się, że tak jest)
Jest parking pod netto. Problem, ze czasami przyklejaja do szyby naklejki,ze mozna parkowac tylko na 1h,ale mysle,ze wlasnie tam zaparkujemy (ja tam stawiam czesto fure).
Do tego netto to się wjeżdża od ul Odrodzenia ? Czy tam jest jednokierunkowa (tak widać przynajmniej na mapce) i jakoś o Starówki wjechać ???
P.S. @Josiph - przywieźć ci te figsy co kupiłeś ode mnie na Allegro i wisisz mi kasę ?
P.S. @Josiph - przywieźć ci te figsy co kupiłeś ode mnie na Allegro i wisisz mi kasę ?
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek