Za dużo pytań zadajesz, od razu napisz "ruchałbym" a nie, tak się czaiszUndead pisze:To może jeszcze o klopsie porozmawiajmy?...on jest ciekawą postacią...klops opowiedz coś o sobie...masz jakąś siostrę? Fajna z niej dupa?
Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A jeśli to jakiś pasztet? Lepiej nie ryzykować i się najpierw upewnić
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Mnie też.Dmtrij pisze:a tak serio, to przeraża mnie to forum ostatnio
Pojazdy za jakiś przerośnięty obelisk czy (tu już nie piję do Klopsa) wały ujdą.
Ale jakieś wjazdy na rodzinę to już poniżej pewnego poziomu.
Jak już musicie, to wróćcie do tematu "łańcucha górskiego", ale z jakimś polotem.
Dajce jeszcze feedback o magicznych terenach: jaki miały wpływ Wasze bitwy, jakieś ciekawsze akcje itp. Wątek Gąsiora już znamy...
Ja grałem 3 razy z jeziorkiem -1 DO HITA (losowy czar z lighta) i powiem że to świetny teren może poza możliwością wylosowania 5 i 6 bo one jednak zmieniają za bardzo wpływ terenu.
Lasek ze stupidem jest naprawdę pomijalny bo nie zdać głupoty w tej edycji naprawdę wymaga skila .
Ognista górka na pół strefy wystawienia to jakaś kpina.
Osobiście jestem za każdym magicznym terenem, który z góry ma jakieś stałe bonusy/wady i jest na stale przypisany do stołu a nie tak jak jest w booku że wchodzisz driadami do własnego lasu i nagle okazuje się że ów las wypłaca ci 2d6 s4(losowanie po wejściu jaki magiczny teren).
Obelisk mogę sfotografować tylko obecnie jestem chory a zostawiłem go w samochodzie i nie mam ochoty specjalnie po niego się wybierać.
Lasek ze stupidem jest naprawdę pomijalny bo nie zdać głupoty w tej edycji naprawdę wymaga skila .
Ognista górka na pół strefy wystawienia to jakaś kpina.
Osobiście jestem za każdym magicznym terenem, który z góry ma jakieś stałe bonusy/wady i jest na stale przypisany do stołu a nie tak jak jest w booku że wchodzisz driadami do własnego lasu i nagle okazuje się że ów las wypłaca ci 2d6 s4(losowanie po wejściu jaki magiczny teren).
Obelisk mogę sfotografować tylko obecnie jestem chory a zostawiłem go w samochodzie i nie mam ochoty specjalnie po niego się wybierać.
Imo przegięty był tylko lasek z poisonami, wsadzało się tam np shadów czy flamery i nagle robiło się słabo...
No i oczywiście ten cały łańcuch górski
No i mina gracz DE jak wjechał PoKiem do jeziorka i wylosował banishment - bezcenna
Ten lasek działa tylko na ataki w walce wręcz...Andrzej pisze:Imo przegięty był tylko lasek z poisonami, wsadzało się tam np shadów czy flamery i nagle robiło się słabo...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Nie, ale wounda sobie wbił
@debelial
Z tego co widziałem, wszyscy grali inaczej. Z opisu to jasno nie wynikało.
@debelial
Z tego co widziałem, wszyscy grali inaczej. Z opisu to jasno nie wynikało.
" Any model in the Venom Thicket has the Poisoned Attacks special rule (applies to CC attacks only) [...]". s.119 małego podręcznika. Are you kidding me?
A to z brionną też dzikie, bo ponoć uściślenie miało mówić, że maksymalna wartość M to 10, i że nie można tego zwiększyć tym czarem?
A to z brionną też dzikie, bo ponoć uściślenie miało mówić, że maksymalna wartość M to 10, i że nie można tego zwiększyć tym czarem?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
tak jest
brionna podwaja tylko i wyłącznie wartość movementa w statystykach
brionna podwaja tylko i wyłącznie wartość movementa w statystykach
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.