Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800

Post autor: Kalesoner »

ojej :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Kalesoner pisze:ojej :mrgreen:
Wiedziałem, że się przejmiesz. :mrgreen:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Kalesoner
Szczur Królów

A czy szkoła jest zarezerwowana cały czas nie wiesz. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Kalesoner pisze:A czy szkoła jest zarezerwowana cały czas nie wiesz. :D
Bardzo śmieszne.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

o której blatowanie, 8.30?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Sill
Falubaz

Post autor: Sill »

sorka ale nie dam radę wpaść
powodzenia trzymam kciuki za OK:lol2:
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Arbiter Elegancji pisze:o której blatowanie, 8.30?
8.15
Obrazek

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

JJ, moim zdaniem sala jest zabezpieczona i Kaleson się tylko z Tobą droczy.
A jak nie będzie to po prostu na nim usiądziesz za karę. =P~
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

JJ doskonale Cię rozumiem. Sam mam kawałek na turnieje do Wa-wy
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Mi się wydaję, ze trzeba być niezbyt rozgarniętym, żeby nie zauważyć pewnej istotnej prawidłowości: jest sala - organizator nie mówi, że mogą wystąpić problemy, nie ma zaklepanej sali - organizator dzień wcześniej pisze na forum o takiej możliwości.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Jednak mnie jutro nie będzie :(

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Będzie ktoś miał Abomkę pożyczyć? Tyle ostatnio się tych szczurów w W-wie namnożyło więc może ktoś poratuje [-o<
Za pół godziny do Was wyjeżdżam
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Kalesoner pisze:Mi się wydaję, ze trzeba być niezbyt rozgarniętym, żeby nie zauważyć pewnej istotnej prawidłowości: jest sala - organizator nie mówi, że mogą wystąpić problemy, nie ma zaklepanej sali - organizator dzień wcześniej pisze na forum o takiej możliwości.
Ja zaś jestem pewien, że trzeba wyjątkowej gruboskórności i zapatrzenia w siebie, by uznać dopytywanie się gracza czy turniej odbędzie się czy nie, za podważanie kompetencji organizatora.
Mnie ani kompetencje kolegi organizatora nie interesują ( choć wyniki dwóch turniejów JH w których grałem nie zostały zgłoszone do ligi ) a ni w ogóle on sam mnie nie interesuje. Zupełnie.
Skore młodemu koledze organizatorowi wydaje się, że cały problem jaki może mieć gracz, to wysłać rozpiszę i pojawić się lub nie – nie będę go wyprowadzał z błędu. Powiedzmy, że ktoś musi z wyprzedzeniem opiekunkę dla dziecka sobie zamówić.
Ale to, że kolega jest niedoświadczony i trudno mu w jego młodej główce tego typu sytuacje sobie wyobrazić – nie zwalnia go z psiego obowiązku poinformowania gracza czy sala jest gotowa, czy nie, czy gracz ma do tej wiochy jechać, czy nie.
Jeśli zaś zamiast tego organizator robi sobie jaja i stawia graczowi zagadki – to uprzejmie go informuję, że nie jestem dość rozgarnięty by śledzić prawidłowości organizacyjne Jeźdźców Hardkoru, czy młodych entuzjastów z Pomiechówka.
Nie mam też czasu by godzinami na forum (również poprzez PM) dowiadywać się czy turniej odbędzie się czy nie, ku uciesze Wielce Szanownego Organizatora Turnieju.
Może sobie kolega Kalesoner kolejne zwycięstwo intelektualne dopisać.
Gratulacje.
Szczególnie za pomysł informowania dzień wcześniej czy jest sala czy nie, lub nie informowania w ogóle.
Keep up the good work.
EOT.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jedy Knight pisze:Ale to, że kolega jest niedoświadczony i trudno mu w jego młodej główce tego typu sytuacje sobie wyobrazić – nie zwalnia go z psiego obowiązku poinformowania gracza czy sala jest gotowa, czy nie, czy gracz ma do tej wiochy jechać, czy nie.
Nie chcialem sie wtracac, ale juz mi nerwy puszczaja.

Kalesoner, JH i Terror Boyz maja calkowicie w nosie, czy przyjedziesz na turniej czy nie. Turnieje wbrew pozorom nie robia sie same, trzeba zawsze ponosic jakies lawki, stoly, blaty, trzeba zglosic do ligi, siedziec przy wynikach, ogolnie jest z tym sporo roboty. A nagroda za to? Wybacz, ale podziekowania na forum to moga cieszyc jak sie robi mastera, Kalesoner machnal juz z 20 turniejow bez zadnego wsparcia od nas z klubu, placimy wejsciowki tak jak wszyscy inni. Ja sie ciesze, ze w ogole komus sie chce, bo zdecydowana wiekszosc graczy z Warszawy ma na to wyeae i jesli Kalesonerowi sie nie bedzie chcialo, to malo komu poza nim.

Nie dziwie sie Marcinowi, ze Cie podpuszcza. Ja osobiscie po Twoim 3cim poscie napisalbym cos dosadniejszego. Raz zapomnial zaklepac sale, ale turniej i tak sie odbyl.

Generalnie wara Ci od nas, naszego srodowiska i klubu, Twoje komentarze na forum tez mam gdzies. Siedz sobie na tej wiosce, zzymaj sie, dlub przy tym euro, zabawiaj sie w swoje wydumane gierki z lamusami z TWF i jak Ci sie nie podoba styl organizowania turniejow przez Kalesona, to zrobisz wszystkim przysluge, jesli nie bedziesz na nie przyjezdzal i nie bedziesz malkontencil.

Tyle w kontekscie "psich obowiazkow".

EOT

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

swieta_barbara pisze: .... zrobisz wszystkim przysluge, jesli nie bedziesz na nie przyjezdzal i nie bedziesz malkontencil.

EOT
Zacytuję klasyka;
Kalesoner pisze:Niedoczekanie. :]

Też EOT.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Jeblem...
Mialem ochote przyjechac, bo dawno nie gralem, a za tydzien zjazd i do legionowa nie wpadne, ale:
1) Pracuje, musze dac znac odpowiednio wczesniej, ze mnie nie bedzie;
2) Bilet do wawy, powrotny i po wawie - 50 dych;
3) Wyjechac z domu musze kolo 7 rano.

Jesli org kaze mi rano przed turniejem sprawdzac w necie czy nie dal dupy, to podziekuje, postoje, wole zarobic kase zamiast wydac. Proste. Jesli kolega orga nie widzi problemu, tylko jedzie ad personam po JJ, ktory ma taki sam problem jak ja (a pewnie nie tylko my), to po prostu turlam sie ze smiechu.
I wybieram inny turniej, innym razem.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Vallarr pisze:Jesli org kaze mi rano przed turniejem sprawdzac w necie czy nie dal dupy, to podziekuje, postoje, wole zarobic kase zamiast wydac. Proste. Jesli kolega orga nie widzi problemu, tylko jedzie ad personam po JJ, ktory ma taki sam problem jak ja (a pewnie nie tylko my), to po prostu turlam sie ze smiechu.
I wybieram inny turniej, innym razem.
Cos Ci sie pomerdalo koles, to nie Ty robisz orgowi łaske, jak przyjdziesz na turniej, tylko wlasnie wrecz odwrotnie.

A problemu nie widze, bo wszystkie turnieje sie odbywaja zgodnie z harmonogramem. Nie moja wina, ze JJ i inne skamieliny z prowincji musza miec wszystko gwarantowane pisemnie.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Nie, nie robie nikomu łaski, ani nikt mi nie robi. Jestem klientem i tyle, oferta i podejscie do mnie mi sie nie podoba, to nie korzystam. Ja moge z tym zyc i org z tym moze zyc, nie ma problemu. Natomiast kumpel orga mowiacy do potencjalnego klienta "jak ci sie nie podoba, to wypierdalaj" bawi mnie do lez :mrgreen:

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Ja tak trochę z innej beczki, a mianowicie mam taki mały apel do warszawskiego środowiska battlowego: MYJCIE DUPĘ!!! To nie jest żart. Dziś na Narbutta waliło tak, że aż mi się t-shirt sam pogniótł. A najbardziej żenujące jest to, że najwięcej much zlatywało się nie do małolatów, a do pewnego starszego pana, którego przez grzeczność nie wymienię tu z nazwiska. Weźcie, ogarnijcie się z higieną osobistą i strzelcie se prysznic przed turniejem albo zainwestujcie w antyperspirant, bo wszyscy mamy dość waszych egzotycznych wyziewów.

A poza tym jak zwykle było zajebiaszczo, dzięki wszystkim przeciwnikom za grę a Marcinowi, że po raz kolejny mu się chciało. :D

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

gratki dla kalafiorka. Turniej calkiem spoko dzieki kalesonik za organizacje. Szkoda ze nie bylo pilki noznej :(
Obrazek

ODPOWIEDZ