Savage Big Uns
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Savage Big Uns
Ten regiment maluję od daaawna. Ale tylko 6 chłopaków jest fajnie zrobionych. Reszta musi poczekać. Wreszcie się zebrałem, by wrzucić ich fotki. To mój ulubiony oddział w armii
Zdjęcia nie zachwycają. Ale moje zdolności fotografa są cienkie.. Może kiedyś będzie lepiej Pierwsza fota jest ładna, ale stara. Pokazuje jakie kolory są naprawdę. Na pozostałych (robionych dziś) wyszły one trochę ineczej.. Jakieś ciemne i niebieskie
Ps. Proszę się nie czepiać, że brakuje np kawałka włóczni - odłamał się i tyle :p
I jak się podoba? Powinienem sobie założyć bloga?
Pozdr!
ps. Wkrótce dorzucę 2 fajnych herosów
Zdjęcia nie zachwycają. Ale moje zdolności fotografa są cienkie.. Może kiedyś będzie lepiej Pierwsza fota jest ładna, ale stara. Pokazuje jakie kolory są naprawdę. Na pozostałych (robionych dziś) wyszły one trochę ineczej.. Jakieś ciemne i niebieskie
Ps. Proszę się nie czepiać, że brakuje np kawałka włóczni - odłamał się i tyle :p
I jak się podoba? Powinienem sobie założyć bloga?
Pozdr!
ps. Wkrótce dorzucę 2 fajnych herosów
... ^_^
Juz wiem czego brakowalo moim chlopaka. Chyba tez z GSem sie zaczne bawic w fryzjera ; P
Przytulasnie Ci wyszli
Juz wiem czego brakowalo moim chlopaka. Chyba tez z GSem sie zaczne bawic w fryzjera ; P
Przytulasnie Ci wyszli
Sa swietni , malowanie troche ponad TT , razem prezentuja sie super klimatycznie - widzialem ich na DMP i z wielkim zalem puszczalem w nich pociski
Ale zajebiste ! Irokezy i dredy, zajebiście wyglądają .
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Irokez super wypas:P Poprostu ziomek:P