Dragon ogry nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Doceniam, bo efekt i tak przerósł moje oczekiwania. Malowanie i konwertowanie dało radę. Niestety pomysł był chybiony IMO Shrek po prostu się nie nadaje - nie shrek wogóle, ale ten: za duży, figurki nie są równej, a przynajmniej podobnej wielkości - wypieprz shreka a na jego miejsce wstaw 2 młodego, wtedy powinno być lepiej, ale też robi się bardziej kiczowato i tandetnie, a zbyt mało groteski i nurgla w tych pracach. Dlatego niestety musze powiedzieć, że jest nie za dobrze.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak już się wyraziłem wcześniej, jak dla mnie to tandeta
Ale jedyne co w tej pracy mi się podoba to malowanie twarzy, bardzo fajnie wyglądają z tymi zdobieniami wokół oczu, to jest super a reszta jak w/w.
Ale jedyne co w tej pracy mi się podoba to malowanie twarzy, bardzo fajnie wyglądają z tymi zdobieniami wokół oczu, to jest super a reszta jak w/w.
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Jak dla mnie bomba!
Pamiętacie 'Pogromców duchów'? Tam mieli sami wybrać destruktora i...wybrali piankowego marynarzyka No i siał zniszczenie.
A tu Max wybrał Shreka i przerobił go na Smoczego Ogra. Jak dla mnie fajny pomysł. U mnie masz pozytywa! Chyba niektóry traktują tę grę zbyt poważnie...
Pamiętacie 'Pogromców duchów'? Tam mieli sami wybrać destruktora i...wybrali piankowego marynarzyka No i siał zniszczenie.
A tu Max wybrał Shreka i przerobił go na Smoczego Ogra. Jak dla mnie fajny pomysł. U mnie masz pozytywa! Chyba niektóry traktują tę grę zbyt poważnie...
no tez mi sie podoba najbardziej no nie tylko mi ]:->Skavenblight pisze:Naprawdę uważam, że są super. Zwłaszcza Pani Ropuchowa!
teraz robie demon princa osmialem sie przy nim z pol godziny wiec powinien sie udac ]:-> naprawde godny spowna(bo tak to sie w nurglu pisze ];->)[/b]
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
z zawalistej figurki ]:->Alvares pisze:A uchylisz rąbek tajemnicy?...
pewnie kazdy krola lwa ogladal ]:->
mam figurke pawiana rafiki jak trzyma malego lwa do gory
dorobilem mu zawaliste rogi i wyglada centralnie jak koza ]:->
skrzydla dorobic albo i nie i kurde wypas to wyglada
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
@Max: Dlugo sie powstrzymywalem, ale nie dalem rady. Juz widze jeki zachwytu twoich fanow i fanek nad kolejnym twoim dziełkiem. Ochy i Achy. Niech bedzie - w koncu "o gustach sie nie dyskutuje" i takie tam "kazdy ma prawo". Czasem tylko jestem zedezorientowany komu tu sie bardziej rzuciło na głowe (w koncu takie "zwariowane" pomysly...) - Tobie czy twoim fanom...
bo tak.
Ja tam nie wiem... mnie to akurat bawi ;D i jak uslyszalbym bekajaca figurke to jeszcze bardziej mi sie podoba...
Jestescie zbyt powazni i och ach... zluzujcie troche hehe...
Warhammer ma sprawiac przyjemnosc ;D jesli tak jest w przypadku Maxa, iz lubi sie tak bawic to prosze bardzo ! Jesli sa ludzie ktorzy maja cos przeciw temu to niech sobie gadaja ! A Ty Max rob swoje !
Ja bym z checia zagral z taka armia bo w sumie przegralbym odrazu padajac ze smiechu ;D
Pozdrawiam !
Jestescie zbyt powazni i och ach... zluzujcie troche hehe...
Warhammer ma sprawiac przyjemnosc ;D jesli tak jest w przypadku Maxa, iz lubi sie tak bawic to prosze bardzo ! Jesli sa ludzie ktorzy maja cos przeciw temu to niech sobie gadaja ! A Ty Max rob swoje !
Ja bym z checia zagral z taka armia bo w sumie przegralbym odrazu padajac ze smiechu ;D
Pozdrawiam !
Tandeta straszna. Lord z piłą spoko śmieszne. Demon byl jeszcze okej. Reszta prac.. powinna się znaleźć w Płotach Młotach... a jak już się upierasz Max pokazywać "to coś" to weź wklejaj w jeden temat (Armia ze śmieci czy coś w tym stylu), a nie dajesz nowe tematy.
- Krajkowski
- Chuck Norris
Szmajson... Facet robi to co lubi... każdy ma swój gust... mi się tam średnio podobają... ale niech się pochwali bo naprawdę niektóre są "z jajem"
Max Człowieku tak trzymaj... i miej głęboko w uchu co Inni mówią nie podoba się ? zamknąć oczy i nie patrzeć
Max Człowieku tak trzymaj... i miej głęboko w uchu co Inni mówią nie podoba się ? zamknąć oczy i nie patrzeć