Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Hehehe .. No dobra, muszę przyznać że mnie mocno zachęciliście .. Taki grupowy
odzew spowodował nagłe zmiany w mojej rozpisce ..
Dzięki i pozdrawiam
odzew spowodował nagłe zmiany w mojej rozpisce ..
Dzięki i pozdrawiam
suport atack masz zawsze i zawsze atakujesz nim do przodu.
jak szarzujesz nie korzystasz z włoczni, jesli nie szarzujesz masz: ataki z frontu, ataki z suport'a oraz ataki za wlocznie z 3 szeregu a jak rozciągniesz sie w horde to masz jeszcze jeden szereg ktory atakuje.
Pozdro
jak szarzujesz nie korzystasz z włoczni, jesli nie szarzujesz masz: ataki z frontu, ataki z suport'a oraz ataki za wlocznie z 3 szeregu a jak rozciągniesz sie w horde to masz jeszcze jeden szereg ktory atakuje.
Pozdro
- Infernal Puppet
- Masakrator
I jeszcze jeden gdybyś był HE .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ostatnio miałem pierwszy raz do czynienia z sytuacja, iż hero na pegazie walczył z oponentem z KB, czy modelowi MC można wbić KB??? Reguły są dość mgliste niby MC typ ale jest i hero i MC... Jak to na scenie turniejowej rozpracowujecie???
Triclinium Thoruniensis
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jeden z cudów tej edycji. Jeśli heros bez mounta byłby piechotą to można. Prowadzi to do dziwacznych tytułącji gdy powiedzmy heralda na juggerze można kb-ować, ale zwykłego bloodcrushera już nie, bo ten z bazy jest MC. Identycznie jest w bretonii i jej pegazach.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Bananovitch
- Chuck Norris
Chyba nabija posty
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.
Czytaj między wierszamiTapio pisze:Gdzie się podziała nieżyczliwa uprzejmość z waszej strony Sztylet w plecy dostanie później jak już poznacie nowego sojusznika
Ładna ta elfka, przez taką mogłbym być wychłostany
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...