Swoją drogą dziękujemy za tak konstruktywny komentarz...
CUD NAD WISŁĄ - turniej w Toruniu 30.06.2007
hmmm cóż więcej powiedzieć...odpowiedni komentarz znajduje się na stronie ligi : Niezaliczony - brak wyników w terminieBania pisze:Nie my.
Swoją drogą dziękujemy za tak konstruktywny komentarz...![]()
http://www.adeon.livenet.pl/n_turnieje.php?type=past
Andrew pisze: Niestety na koniec znowu skrewili...szkoda
Czytanie ze zrozumieniem?? Wyniki wyslalem 3 dni po turnieju, dzis widze ze sa niezaliczone, napisałem juz do Scimitara, Adeona, Barteza o wyjasnienie.Bania pisze: Nie my.
Nie wiem co na siłe chcesz udowodnić.

Drodzy koledzy z Oka Terroru 
Mineło 12 dni od ostatniego posta i prawie miesiąc od Turnieju. Wyniki po ostatnim masterze były następnego dnia. ( a jest z tym wiele więcej pracy niż lokalem) a wasze nie mogą się wprowadzić przez miesiąc.
Zróbcie coś z tym w końcu, bo wystawiacie sobie delikatnie mówiąc nie najlepsze świadectwo.
Celem mojego posta nie jest wywoływanie dyskusji słuchanie tłumaczeń itp.
Chcę zobaczyć wprowadzone wyniki turnieju, który był zgłoszony do ligi a dlaczego do tej pory to się nie stało mnie nie interesuje.
Pozdrawiam,
Knight

Mineło 12 dni od ostatniego posta i prawie miesiąc od Turnieju. Wyniki po ostatnim masterze były następnego dnia. ( a jest z tym wiele więcej pracy niż lokalem) a wasze nie mogą się wprowadzić przez miesiąc.
Zróbcie coś z tym w końcu, bo wystawiacie sobie delikatnie mówiąc nie najlepsze świadectwo.
Celem mojego posta nie jest wywoływanie dyskusji słuchanie tłumaczeń itp.
Chcę zobaczyć wprowadzone wyniki turnieju, który był zgłoszony do ligi a dlaczego do tej pory to się nie stało mnie nie interesuje.
Pozdrawiam,
Knight
Nie no jak TY cos chcesz to rzucam wszystko w cholere i jade do Brukseli zalatwiac tą sprawe...
Skoro nic nie zostalo napisane tzn ze sprawa jest w toku a twoj tekst #%&*$ daje i nic nie wnosi. To pierwszy i ostatni raz jak odpowiadam na taki "inteligentny" post.

Skoro nic nie zostalo napisane tzn ze sprawa jest w toku a twoj tekst #%&*$ daje i nic nie wnosi. To pierwszy i ostatni raz jak odpowiadam na taki "inteligentny" post.