TK czy OK
Re: TK czy OK
Ooo to mnie ciekawi. Rozumiem, że jesteś z warszawy, który to sklep idzie tak klientom na rękę jeśli można wiedzieć. Lubie wspierać zakupowo dobre sklepy.
Cytadela, w innym żadnym nie byłem.
Zresztą troche drogo mają w sklepie stacjonarnym, aaaale, za to jest tam świetny klimat. Dlatego też uważam, że lepiej jest zapłacić troche więcej ale mieć też fajne miejsce do pogrania (czyli kupować tam więcej niż puszka coli).
Poczytałem troche i wiem, że po drodze do domu z centrum (Kabaty) mam jeszcze Altdorf? Ale nie byłem tam jeszcze.
Zresztą troche drogo mają w sklepie stacjonarnym, aaaale, za to jest tam świetny klimat. Dlatego też uważam, że lepiej jest zapłacić troche więcej ale mieć też fajne miejsce do pogrania (czyli kupować tam więcej niż puszka coli).
Poczytałem troche i wiem, że po drodze do domu z centrum (Kabaty) mam jeszcze Altdorf? Ale nie byłem tam jeszcze.
Woot?
Ok, ale jaki jest koszt takiego oddziału, a jaki gwardiidiuk pisze:Nawet taki ze wszystkimi ogrowymi bohaterami + impacty w szarży i podwójnym zionięciem do combatu?
Jakoś wątpię.

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No, jak wejdzie briona, speed i +1 atak, to nie ma czego zbierać. I wbrew pozorom, bardzo ciężko jest zablokować choćby 1 z tych czarów.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.