Emperor of darkness czyli Emp.champion troche inaczej.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
zawalisty kurde jak ty to cieniowales(zbrojke) toz to sie nie da
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
Ave
ogólnie figurka na duży plus tylko SL mi nie podchodzi z tylu, jeśli już to moim zdaniem powinien dawać większą poświatę na zbroje z tylu
ogólnie figurka na duży plus tylko SL mi nie podchodzi z tylu, jeśli już to moim zdaniem powinien dawać większą poświatę na zbroje z tylu
Wow, świetny model! Cieniowanie wypasione. Gratsy wielkie!!
Jesteś dla mnie mistrzem w malowaniu gry świateł i cieni. Robisz to niekonwencjonalnie, ale jaki przekonujący i mocny efekt!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Byłem, widziałem, dotykałem
Jeszcze przedwczoraj był niedokończony, a dziś, jak go zobaczyłem na żywo, to byłem mile zaskoczony.
1. Pomysł -
2. Wykonanie -
3. Zdjęcia (to szczególnie, choć trochę nieostre momentami ) -
Bardzo ładnie, Przemku
I mogę śmiało stwierdzić, że powoli klaruje się Twój styl malarski - tak bym to właśnie nazwał - rdza, rozjaśnienia i patyna. Świetna robota
Pozdrawiam
Sławol
Jeszcze przedwczoraj był niedokończony, a dziś, jak go zobaczyłem na żywo, to byłem mile zaskoczony.
1. Pomysł -
2. Wykonanie -
3. Zdjęcia (to szczególnie, choć trochę nieostre momentami ) -
Bardzo ładnie, Przemku
I mogę śmiało stwierdzić, że powoli klaruje się Twój styl malarski - tak bym to właśnie nazwał - rdza, rozjaśnienia i patyna. Świetna robota
Pozdrawiam
Sławol
Też dziś go dotykałem ehheh
Chciałem sam go troche upiększyc białym szprajem .. ale Przemo sie nie zgodził Poźnej proponowałem że go może za jednym zamachem z goblinami do dipingu wrzucimy .. ale też się nie zgodził joke
Figurka rewleacja! Fotka też udana - tak samo wyglada na żywo.
Chciałem sam go troche upiększyc białym szprajem .. ale Przemo sie nie zgodził Poźnej proponowałem że go może za jednym zamachem z goblinami do dipingu wrzucimy .. ale też się nie zgodził joke
Figurka rewleacja! Fotka też udana - tak samo wyglada na żywo.
Genialne malowanie , jestes patynomistrz ( po kurczakach juz bylem tego pewien) , pamietam Twoje prace sprzed roku - zrobiles miazdzace postepy... Brakuje mi troche jakis rzeczy chaosiarskich , jakies rogi bys mu dorobil czy cos
Genialne, szczególnie przypadło mi do gustu to rozjaśnianie niektórych elementów niebieskim, nadało jej takiej jaśniejszej barwy ale nadal pozostawiło taki mroczno-fantastyczni charakter. A zardzewienia po prostu mistrzowskie Podstawka też ma swój klimacik ale IMO troszeczkę za czerwona. Generalnie - super