Dragon Princes of Caledor

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Draco
Chuck Norris

Dragon Princes of Caledor

Post autor: Draco »

Obrazek
Obrazek

Zamowienie na wielkiego Dracona....Niestety miałem mało czasu, sesja rzecz świeta:( :( Mam nadzieje, że sie spodoba. :)

BTW
Szukam Klubu Malarskiego, który zaopiekuje sie zabłąkaną owieczką :)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Zdjęcia mocno kuleją, ale z malowaniem najwyraźniej jest lepiej. Podoba mi się niebieski wyszedł prosto, ładnie i gładko. Metaliki trochę nie dają rady, za dużo czarnego washa. Powinny być gładkie, jasne i świecić się jak psu jajca. Skora wydaje się fajna, ale tak na prawdę nie widać, gemy chyba są źle zrobione, ale też trudno powiedzieć. Podstawki trochę biedne, kamyczki najlepiej drybrushować. Poza tym, gdyby konie galopowały po skałkach, to skończyło by się to dla nich równie tragicznie jak dla jeźdźców. Ale to tylko takie marudzenie. Ogólnie całkiem przyzwoicie.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no zdjecie jakies nie ostre mozna by wieksze dac
ale z tego co widac to trzymaja jakis tam poziom
naprawde udane figsy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Draco
Chuck Norris

Co do zdjęć to byly robione na szybkiego na Draconie :P tak jakos czasu nie bylo by lepsze zrobić :D hmm skóra moge zapewnic wyszla fajna :D Co do srebnego wiem mógłby byc lepszy ale nie starczylo mi czasu :)

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No taki średni TT. Wiem że się czepiam, ale czemu dół każdego konia jest taki sam?
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Bardzo ładnie pomalowane pedały :D Szczególnie podoba mi się niebieski.

Draco
Chuck Norris

Guard pisze:No taki średni TT. Wiem że się czepiam, ale czemu dół każdego konia jest taki sam?
Ty chyba sredniego TT nie widziales....

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

Guard pisze:No taki średni TT. Wiem że się czepiam, ale czemu dół każdego konia jest taki sam?
bo moze osoba ktora tym gra chciala miec tak a nie inaczej pomalowane he ?? wszystkie kunie na bialo wszystkie szatki na niebiesko i takie tam ... btw robilem zdjecia widzialem w realu i na sredni TT to naprawde nie wyglada ...

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Chyba chodziło o to że każdy model konia ma taką samą rzeźbę ( w dole ), nie wiem czy da się inaczej złożyć, ale sądzę że tak

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Fajne HE :P
Ładnie pomalowane -mi się podoba.

Draco
Chuck Norris

Dostałem modele sklejone odrazu....wiec nie mialem w tej kwesti duzo do gadania :P Barwy wybieral kupiec nie ja.....dzieki dead:)

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Ogłulnie figurki bardzo ładnie sie prezentują, to co ja jako kupujący bym se zarzyczył :) to dać jakiś wzorek na tarcze :lol: pozdro....

ODPOWIEDZ