![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pewnie tak jak 4 lata temu kupiłem lapka pod grę to teraz też tak będzie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Nigdy nie kumałem, jak się może coś spalić w komputerzeNiko pisze:ja juz tak zrobile... tzn mialem kupic tuz przed premiera ale jako ze mi sie spalil stary to juz mam nowego specjalnie pod D3
Denne zasilacze marki np. Tracer potrafią jak najbardziej działać takie cudaDenn pisze:Nigdy nie kumałem, jak się może coś spalić w komputerzeNiko pisze:ja juz tak zrobile... tzn mialem kupic tuz przed premiera ale jako ze mi sie spalil stary to juz mam nowego specjalnie pod D3(od 4 roku życia mam pcety)
RacjaAzgaroth pisze:Denne zasilacze marki np. Tracer potrafią jak najbardziej działać takie cudaDenn pisze:Nigdy nie kumałem, jak się może coś spalić w komputerzeNiko pisze:ja juz tak zrobile... tzn mialem kupic tuz przed premiera ale jako ze mi sie spalil stary to juz mam nowego specjalnie pod D3(od 4 roku życia mam pcety)
Hmm a skąd masz takie informacje? Bo tak się składa że w Annual pass - masz D3 za free (pełną grę) oraz dostęp do BETY "Misiów". Dodatkowo zakup CE przy AP daje 3 lub 4 miesiące grania gratis dla osób podczas programu AP czyli D3 pojawi się w przedziale czasowym 01.11.2011 do 01.11.2012. Wiemy że Blizz nie wypuści 2 gier w tym samym czasie - więc D3 a pół roku później MOP. Idąc dalej MOP będzie gdzieś w okolicy Q3-Q4, jeśli weźmiemy pod uwagę zależności patch i content czyli ENDGAME +6-8 mcy. Obecnie 4.3 wprowadził Dragon Soul który był/jest ostatnim patchem więc "misie" idealnie pasują na przedział wrzesień-grudzień.Hurtmaker pisze:na pewno nie pojawi się prędziej niz dodatek do WOWa z misiami panda.
Według 99% portali, sklepów internetowych i fanbojów premiera to Q1 2012Mauler pisze:Wg CDA premiera D3 to 1 kwartał 2012. Niedługo. Chyba porzucę czołgi
+1 Żaba.Żaba pisze:Soon was too soon
obawiam się że wypowiedź Bashioka w sprawie 1 kwartału wydania D3 została następnego dnia skorygowana na "early" 2012![]()
![]()
wczoraj główny projektant chwalił się jakie to rewolucyjne zmiany wprowadzają obecnie w mechanice - FUCK - zmiany na poziomie MECHANIKI, która powinna być ustalona 4 lata temu !!! Blizz leci w ch...
nie mam do nich siły...
pzdr,
Ż.
P.S. nie muszę chyba wyjaśniać że różnica pomiędzy zwykłym "soon" a tym z nowomowy Blizza jest taka jak między demokracją a demokracją ludową...