TES V: Skyrim
Moderator: Zaklinacz Kostek
TES V: Skyrim
Wchodzi sobie człowiek raz w tygodniu na forum, a tu nie ma wątku o najnowszej części najlepszego cyklu cRPG?
Kim gracie (typ postaci, skille)? Jakie Krzyki lubicie najbardziej?
Oraz polecam stronę na fejsie: Nie śpię bo muszę nakurwiać smoki
Kim gracie (typ postaci, skille)? Jakie Krzyki lubicie najbardziej?
Oraz polecam stronę na fejsie: Nie śpię bo muszę nakurwiać smoki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Gra jest mega. Niestety działa mi na średnich detalach i specjalnie dla niej kupuję lepszy sprzęt
Ja osobiście gram leśnym elfem- stawiam na łucznictwo a jak muszę to wywijam dwurakiem w zwarciu. Za krótko gram, żeby opisać dokładnie skille (chyba nawet 5lvlu nie wbiłem). Może wypowie się ktoś, kto dłużej ciśnie
Ja osobiście gram leśnym elfem- stawiam na łucznictwo a jak muszę to wywijam dwurakiem w zwarciu. Za krótko gram, żeby opisać dokładnie skille (chyba nawet 5lvlu nie wbiłem). Może wypowie się ktoś, kto dłużej ciśnie
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
A w jakim to sklepie taka przyzwoita cena?Loizok pisze:Kup pudełkową 109zł za grę + soundtrack
Lest we forget:
W Empikach za 119.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Gram od czwartku i mam przegrane jakieś 15h. Po całym tym czasie mogę stwierdzić jedno: ta gra jest IDEALNA. Walka, questy, fabuła, rozwój postaci są rozwiązane świetnie, nie wspominając o niesamowitym klimacie. Zorze polarne, sypiący śnieg, brodaci i niedomyci Nordowie, bardowie w karczmach śpiewający tęskne pieśni... Serio, pod tym względem Wiedźmin 2 może się schować (zresztą, pod każdym innym też). Walki ze smokami są całkiem fajne, chociaż mogłyby być nieco bardziej urozmaicone - jak na razie wystarczy je porąbać mieczem jak każdego innego potwora. Oczywiście jest kilka irytujących bugów (jak na przykład strasznie konsolowy interfejs), ale jakoś bardzo nie przeszkadzają w rozgrywce. Ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest autentycznie wielka i wszystkie inne rpg przy niej wyglądają jakoś... blado. Polecam.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
pewnie: wybory moralne, mega epickie oblężenia na setki wojaków (ja doliczyłem się 5 npc-ów + gracz ), grafika - wiadomo konsole , intuicyjny interfejs (drzewka umiejętności, ekwipunek) - wszystko w Skyrimie jest lepsze od Wieśka 2Chomikozo pisze: pod tym względem Wiedźmin 2 może się schować (zresztą, pod każdym innym też).
albo mordowanie gigantów z łuku mając 1 level - siedzimy na drzewie i mordujemy
co do klimatu masz rację Morrowind/Daggerfall podobnie jak Wiesiek ssą- zero Norsmenów i burz śniegowych
żółw,
Ż.
Choć jestem fanem Wieśka, to moim zdaniem Skyrim bije go na głowę. Tutaj czuć wielkość i otwartość świata. Oczywiście bugów jest sporo- ale to już chyba morma u bethesdy Mi akurat interfejs się podoba- nie odczułem żeby był strasznie "skonsolowiony" zresztą ułatwienie drzewek rozwoju to duży plus. Mogę bardziej skupić się na postaci i świecie niż na śledzeniu miliona tabelek, statystyk i liczb
Majestic, na szczęście nie ma już skalowania poziomów jak w Oblivionie. Bethesda uczy się na błędach
Majestic, na szczęście nie ma już skalowania poziomów jak w Oblivionie. Bethesda uczy się na błędach
Wypraszam sobie, ja naliczyłem 10 (no dobra, pod tym względem każda gra Bethesdy ssie). Może nieco przesadziłem, ale po strasznym zawodzie,Żaba pisze: mega epickie oblężenia na setki wojaków (ja doliczyłem się 5 npc-ów + gracz )
jakim był Wiedźmin 2 (najbardziej przereklamowana gra ever) Skyrim naprawdę wydaje się arcydziełem. A brak norsmenów w grach zawsze jest minusem
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
I można być wilkołakiem i wampirem i Nord jest lepszy niż był i grafika jest lepsza i swoboda większa...
Chcę tą grę! Dlaczego, dlaczego nie mam dość dobrego komputera?
Chcę tą grę! Dlaczego, dlaczego nie mam dość dobrego komputera?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Grał ktoś na konsoli? PS3 np.?
Ciekawią mnie różnice a nie ukrywam że w rpg lepiej mi się gra na padzie ot takie zboczenie.
Ciekawią mnie różnice a nie ukrywam że w rpg lepiej mi się gra na padzie ot takie zboczenie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Wlasnie mialem zagwozdke co tam zakupic czy na ps3 czy grac na medium na PC. Zdecydowalem ze PC, z prostego powodu, wyjdzie masa ciekawych addonow do tegoMomoTheKiller pisze:Grał ktoś na konsoli? PS3 np.?
Ogolnie pogrywam Nord Warrior - 1h+shield, restoration, archery i odrobina wszystkiego czyli alchemia, enchanting.
Ogolnie ogrom swiata, fabula etc. przygniata... tylko ta walka jakos tak nudna troche.
Woot?
Ślina mi cieknie na samą myśl. Planuje kupić na PS3, nie będzie to jakaś wielka strata?
Czy istnieje wersja PL na PS3?
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Na PS3 z tego co się orientuję nie ma ver. PL.Eriks281 pisze:Ślina mi cieknie na samą myśl. Planuje kupić na PS3, nie będzie to jakaś wielka strata?
Na razie z tego co się orientuję jest jakiś okropny bug, że przy save game powyżej 5mb gra zaczyna moooocno lagować.
Woot?