vox populi, vox dei
Głosowanie na DMP
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Głosowanie na DMP
Gratuluje,
vox populi, vox dei
vox populi, vox dei
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Dramatyzujesz, normalne wybory. Nie kojarzę żadnych krzywych akcji, poza kilkoma głupimi tekstami ludzi, którzy i tak by głupio pisali nawet bez głosowań.Wciąż uważam, że ten sposób wybierania masterów, a już DMP w szczególności, jest szkodliwy, bo prowadzi do kłótni i podziałów, wprowadzając równocześnie cholernie toksyczną atmosferę.
+1
Jasne Kuba - dramatyzuję - wiadomość w 10 minut po zakończonym głosowaniu, że teraz ktoś stanie na głowie, żeby Śląsk nie poparł Areny, jest jak najbardziej na poziomie
Napisz mi szczerze: nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków? I w ogóle nie ma na tym forum jazd - Wy na mnie tak, to my na Was tak? Hipokryzja i tyle, bo każdy wie, jak tu jest. To, że na public nie lecą joby nie znaczy, że tak samo grzecznie jest na priwach. Get real.
ksch - Niektórzy muszą dorosnąć i tyle
. Żle znoszą porażki, lub nie potrafią emocji w ryzach trzymać, zobaczymy czy sie zreflektóją.
Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.Wy na mnie tak, to my na Was tak? Hipokryzja i tyle, bo każdy wie, jak tu jest. To, że na public nie lecą joby nie znaczy, że tak samo grzecznie jest na priwach. Get real.
Może nawet na chuju stanąć.Jasne Kuba - dramatyzuję - wiadomość w 10 minut po zakończonym głosowaniu, że teraz ktoś stanie na głowie, żeby Śląsk nie poparł Areny,
Z mojej - żadnegonie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To się przeniosą na maileJankiel pisze: Mam zablokować wysyłanie PMek? Autorzy takich tekstów tylko sobie wystawiają świadectwo.
Language young manMoże nawet na chuju stanąć.
To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniakuZ mojej - żadnego
Na to bym nie liczyłKanadian pisze:ksch - Niektórzy muszą dorosnąć i tyle. Żle znoszą porażki, lub nie potrafią emocji w ryzach trzymać, zobaczymy czy sie zreflektują.
Więc zostało
o cód by nam kultury przybyło.
PS, jest fajny przedmiot w munchkine - pała kultury, przydała by się
PS, jest fajny przedmiot w munchkine - pała kultury, przydała by się
ksch pisze:To akurat wiem, ale i Ty wiesz, że ja nie o to pytałem cwaniakuJankiel pisze:Z mojej - żadnego
Pisz konkretnie, a nie my/wy.ksch pisze:Napisz mi szczerze: nie ma z Waszej strony ciśnienia na Kraków? I w ogóle nie ma na tym forum jazd - Wy na mnie tak, to my na Was tak?
Serio, głosowanie się skończyło. Miałeś jakąś teorię spiskową w trakcie, teraz też uważasz, że nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność indywidualna. Najlepiej niż już nie pisz bo nie ma o czym. Denerwuje mnie to, bo myślałem, że po głosowaniu dasz sobie spokój. Piszę z irytacją bo Cię lubię IRL. Kraków jest doskonałym przykładem, że można głosować nie według geografii. Jakbym nie pomagał w organizacji DMP w Kozłowie to pewnie też bym zagłosował na Gorzów, bo mają lepszą ofertę. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku nasza oferta będzie równie dobra (albo i lepsza
I'm off,
L.
Pisząc my, wy piszę ogólnie, nie konkretnie, po kij mi wzburzać pyskówy? A co do teorii spiskowej to po prostu nienawidzę hipokryzji. Jeśli nie widzisz różnicy to ja Ci nic na to nie poradzę. I rzeczywiście nie będę już pisać, gratulacje dla zwycięzców, chwała pokonanym i ogólny peace and love.
teorii spiskowej nie ma.
jest chamskie wbijanie ludziom na privie.
za to niestety etykiete "ŻAL" przykleja sie srodowisku, ktore ten Captain Butthurt reprezentuje.
szkoda tylko, ze ow osobnik na forum nie jest rownie odwazny.
jest chamskie wbijanie ludziom na privie.
za to niestety etykiete "ŻAL" przykleja sie srodowisku, ktore ten Captain Butthurt reprezentuje.
szkoda tylko, ze ow osobnik na forum nie jest rownie odwazny.