Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: Khuman »

shaggota raczej z finecasta puszczą to będzie zgroza, mam daw i nigdy na tą ed. ich nie wystawiłem :? zresztą ostatnio DoCh i BoCh królują w rozpiskach oraz w graniu :)

myślę że wydadzą pudło z gigantem i jakimś nowym stworem, czy ja wiem czy spawno podobny stworem z 7T i 5S by nie był fajny który biega 3d6 2d6 + 2A, 6W, 4WS, SS 5+ i kosztuje jakieś 175pkt. slaneshowy 4d6 czy ASF, tęczy FA, nurgla, PA, Khorna +1S, random mów jest o tyle fajny że nie dajesz flee :P

Awatar użytkownika
Caman
Mudżahedin

Post autor: Caman »

Jeszcze tylko jedno pytanie o Frenzy - je się traci jak się przegra turę walki czy dopiero jeśli się zbreakujemy?

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Jak przegrasz turę walki
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Fumijako
Falubaz

Post autor: Fumijako »

Jak to jest z Rampage Helenki?
Szarżuje ona nawet jak nie widzi, lecz ,gdy nie widzi, to szarżuje ona z wheel'em czy reform'em jak spawn?

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Rusza się jak każdy model z random movement- obracasz ją w stronę najbliższego przeciwnika (nieważne czy widzi), pivotując nie wheelując i idziesz o 3d6, zatrzymując się na swoich jednostkach a w przypadku wejścia w kontakt z wrogiem szarżujesz go więc musi zdać terror.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Szczur22 pisze:Rusza się jak każdy model z random movement- obracasz ją w stronę najbliższego przeciwnika (nieważne czy widzi), pivotując nie wheelując i idziesz o 3d6, zatrzymując się na swoich jednostkach a w przypadku wejścia w kontakt z wrogiem szarżujesz go więc musi zdać terror.
Nie musi. Jak w przypadku Abominacji - ten ruch jest tak szybki że oddział w który wjechała nie zdąży się wystraszyć.

Awatar użytkownika
Fumijako
Falubaz

A gdy obok niej ~2 cale od niej od flani stoją Wraity tak, że pivot'a nie moge zrobić, to co się dzieje?
Poszukuję innego najbliższego celu?

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Było uściślenie. Teraz możesz na nich zaszarżować.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
RobiChaos666
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: RobiChaos666 »

Mam pytanie czy Helka oblewa test inicjatywy?

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Na 2+ :D
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
RobiChaos666

Przynajmniej nie automatycznie

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Raz przed pitką uskoczyła :D Oczywiście chwilę potem dostała desperacko dużą kuźnię i wróciła do krainy wiecznych missfirów.

Awatar użytkownika
RobiChaos666

In 1 masz 20% szans że zdasz test,zawsze coś

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

RobiChaos666 pisze:In 1 masz 20% szans że zdasz test,zawsze coś
poza ortografia to pocwicz matme... 1/6 to 16,6%....

a ten doc to olej... jest chyba o nim nawet watek na forum i generalnie to ktos sobie wymyslil...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
RobiChaos666

zaokrągliłem :roll:(dokladnie w zaokrągleniu to 17%) odpowiesz mi na pytanie które wcześniej zadałem?

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Przecież Ci odpisał, że to fanowski, ergo nieoficjalny book.

I kolejna lekcja użytkowania forum: zamiast pisać post pod postem, użyj "Edytuj".
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fumijako
Falubaz

Shadar pisze:Było uściślenie. Teraz możesz na nich zaszarżować.
Jakie uściślenie?
Bo jeśli chodzi o odwrócenie w stronę najbliższej jednostki , to wtedy nie miałem jak, by nie zetknąć się z nią podczas odwracania, zamiast szarżowania.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Shadar pisze:Było uściślenie. Teraz możesz na nich zaszarżować.
Czyli rozstrzygneli to w koncu? Bo byla jazda na podobny temat w zwiazku z abomka. Gdybys podal link bylbym zobowiazany. Imo najpierw trzeba sie obrocic a pozniej szarzujesz tak jak abomka. Ale skoro ktos madry stwierdzil, ze jest inaczej to nie bede sie klucil.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
RobiChaos666

Stwierdziłem że nie będe spamował naszego forum nowym tematem więc zapytam tutaj
Jakie artefakty są najlepsze,na maga i na klepacza?Jakimi najczęściej gracie i które się sprawdzają?

Awatar użytkownika
Fumijako
Falubaz

Na klepacza polecam prezerwatywe, jakiś shield/ armor by Sv 1+ był i za reszte pkt broń magiczną/ew. biting blade i wrzucić coś w stylu dawn stone

Co do maga to jeśli jest w oddziale enchanted/charmed shield , crown of command, dispell scroll/ w twoim wypadku puppet

ODPOWIEDZ