Ranking Ligi WFB 2007/2008
Moderator: swieta_barbara
ZrobioneBonczek pisze:1062 Dzięki z góry;)
to ja poproszę o zrobienie porządku z moim miejscem w lidze. oto pewne błędy:
-mam dwa id 1499, oraz 2246
-nie wpisane: bazyliszek2006 (tu ostatni turniej grany chaosem), DMP2006, druzynówka Kultu po trzy osoby to bylo w 2007 juz chyba, ostatnia druzynówka Kultu i jeźdźców hardkoru, Master Blaster.
-Powinno być wpisane-
imię: Bartłomiej, nazwisko: Lewandowski, nick: Bartys, armia: dwarfs, klub: KULT, miasto: Warszawa, e-mail: bartys7@interia.pl.
-wszystkie turnieje w tym sezonie ligi grałem dwarfami.
proszę o wprowadzenie poprawek (w sumie istotne są turnieje z obecnego sezonu tylko), aczkolwiek chciałbym mieć porządek jeśli chodzi o miejsce w lidze, które w chwili obecnej jest w 100% złe.
dziękuję.
-nie wpisane: bazyliszek2006 (tu ostatni turniej grany chaosem), DMP2006, druzynówka Kultu po trzy osoby to bylo w 2007 juz chyba, ostatnia druzynówka Kultu i jeźdźców hardkoru, Master Blaster.
-Powinno być wpisane-
imię: Bartłomiej, nazwisko: Lewandowski, nick: Bartys, armia: dwarfs, klub: KULT, miasto: Warszawa, e-mail: bartys7@interia.pl.
proszę o wprowadzenie poprawek (w sumie istotne są turnieje z obecnego sezonu tylko), aczkolwiek chciałbym mieć porządek jeśli chodzi o miejsce w lidze, które w chwili obecnej jest w 100% złe.
dziękuję.
Dane osobowe moge zminic i polaczyc punkty w jeden z profili - ALE w kwesti gdzie sa twoje punkty musisz kontaktowac sie z organizatorami poszzcegolnych imprez, bo to oni teraz tworza ranking. Twoimi danymi zajme sie dzisiaj wieczoremBartys pisze:to ja poproszę o zrobienie porządku z moim miejscem w lidze. oto pewne błędy:
-Powinno być wpisane-
dziękuję.
Jeżeli obudziłeś się teraz, gdzie są wpisane twoje punkty za turnieje z zeszłego roku to tylko pogratulować
A tak poważniej - liga i ranking ten co jest obejmuje sezon 2007/2008 liczony od 1 maja 2007. Więc siłą rzeczy turnieje wcześniejsze nie są do niej zalcizane.
A jeśli chodzi o turnieje - to organizator odpowiada za wysłanie prawidłowe wyników, więc tam kieruj pytania - czy wysłali, czy wpisali ci punkty. Rankig tylko zapisuje przysłane wyniki, sumuje i sortuje.
A tak poważniej - liga i ranking ten co jest obejmuje sezon 2007/2008 liczony od 1 maja 2007. Więc siłą rzeczy turnieje wcześniejsze nie są do niej zalcizane.
A jeśli chodzi o turnieje - to organizator odpowiada za wysłanie prawidłowe wyników, więc tam kieruj pytania - czy wysłali, czy wpisali ci punkty. Rankig tylko zapisuje przysłane wyniki, sumuje i sortuje.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nooo..... robi troche wiecej, ale dla uproszczenia przyjmijmy taka wersjeScimitar pisze: Rankig tylko zapisuje przysłane wyniki, sumuje i sortuje....
ok pal szesc wyniki z poprzednigo sezonu(chodzilo mi bardziej o fakt ze caly czas sa one wpisywane[lub nie:P] na konto hord chaosu zamiast krasi), bardziej mnie interesuje ujednolicenie mojego id i danych bo ostatnio organizatorzy zaczynaja chciec id w zgloszeniach na turnieje. W kazdym badz razie dzieki za zajcie sie sprawa
Zrobione. Sprawdz jeszcze, czy wszystko sie zgadzaBartys pisze:ok pal szesc wyniki z poprzednigo sezonu(chodzilo mi bardziej o fakt ze caly czas sa one wpisywane[lub nie:P] na konto hord chaosu zamiast krasi), bardziej mnie interesuje ujednolicenie mojego id i danych bo ostatnio organizatorzy zaczynaja chciec id w zgloszeniach na turnieje. W kazdym badz razie dzieki za zajcie sie sprawa
Skoro ich nie ma zaczy sie, ze nie dotarly.thurion pisze:czy wyniki turnieju parowego z zeszlej soboty z gdanska dotarly?
Problem organizatora. I tak turniej nie powinien byc zaliczony, bo wyniki nadeszly z 3 tygodniowym opoznieniem.Nehan pisze:Wyniki z turnieju "Cud nad Wisłą" są jeszcze punktowane według starej zasady 0-20, nie nowej 0-100.
No to niezaliczyć - co za dyskusja.adeon pisze:Problem organizatora. I tak turniej nie powinien byc zaliczony, bo wyniki nadeszly z 3 tygodniowym opoznieniem.Nehan pisze:Wyniki z turnieju "Cud nad Wisłą" są jeszcze punktowane według starej zasady 0-20, nie nowej 0-100.
Draconis - FOR EVER !!!
Mam pytanie, czemu nie przyjeło mi wyników Lipcowego Turnieju Parowego - wysłałem na admin@adeon.livenet.pl odpowiedni arkusz w formacie csv a na ligawfb@o2.pl exelową wersje. Może ktoś sprawdzić, czy aby wszystko OK, zwłaszcza, że mi sie tu gracze cisnieniują, że wyników na stronie nie ma 
Uwielbiam takie posty.... Nie "przyjelo", bo nie jestem przyssany na 24h do komputera.... Wyniki wyslales dzisiaj - o 17:46(i w momencie wyslania twojego posta na forum, wyniki juz byly na stronie), takze sie nie goraczkuj - ja takze musze wrocic do domu, zeby przegenerowac ranking.....Kowal pisze:Mam pytanie, czemu nie przyjeło mi wyników Lipcowego Turnieju Parowego - wysłałem na admin@adeon.livenet.pl odpowiedni arkusz w formacie csv a na ligawfb@o2.pl exelową wersje. Może ktoś sprawdzić, czy aby wszystko OK, zwłaszcza, że mi sie tu gracze cisnieniują, że wyników na stronie nie ma
Przepraszam za problem, po prostu od tygodnia mi wiercą dziure w brzuchu, by wyniki były na stronie...
Ja też mam strasznie mało czasu na wszystko w tym tygodniu i jakby nie przyjeło wyników, to nie miałbym za bardzo czasu na wysłanie ich kiedyindziej. Widziałem, że uaktualnił się jeden turniej pod moim a moj nie i to mnie to zaniepokoiło. Na przyszłość spokojnie wyczekam
Pozdrawiam,
Kowal
Ja też mam strasznie mało czasu na wszystko w tym tygodniu i jakby nie przyjeło wyników, to nie miałbym za bardzo czasu na wysłanie ich kiedyindziej. Widziałem, że uaktualnił się jeden turniej pod moim a moj nie i to mnie to zaniepokoiło. Na przyszłość spokojnie wyczekam
Pozdrawiam,
Kowal
Wyslal, ale wyslal excela, a nie csv i na dodatek nie na ten adres co trzeba. Takze jak przyjedzie to oczekuje na poprawny plik na wlasciwy adres.Kielon pisze:Czy wyniki Tropiku doszły??
Marek zapewniał, że wysyłał. Teraz wyjechał gdzieś na wakacje.
A wyników na stronce nie ma.