Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Pytania wszelakie ... ;)
shaggota raczej z finecasta puszczą to będzie zgroza, mam daw i nigdy na tą ed. ich nie wystawiłem zresztą ostatnio DoCh i BoCh królują w rozpiskach oraz w graniu
myślę że wydadzą pudło z gigantem i jakimś nowym stworem, czy ja wiem czy spawno podobny stworem z 7T i 5S by nie był fajny który biega 3d6 2d6 + 2A, 6W, 4WS, SS 5+ i kosztuje jakieś 175pkt. slaneshowy 4d6 czy ASF, tęczy FA, nurgla, PA, Khorna +1S, random mów jest o tyle fajny że nie dajesz flee
myślę że wydadzą pudło z gigantem i jakimś nowym stworem, czy ja wiem czy spawno podobny stworem z 7T i 5S by nie był fajny który biega 3d6 2d6 + 2A, 6W, 4WS, SS 5+ i kosztuje jakieś 175pkt. slaneshowy 4d6 czy ASF, tęczy FA, nurgla, PA, Khorna +1S, random mów jest o tyle fajny że nie dajesz flee
Rusza się jak każdy model z random movement- obracasz ją w stronę najbliższego przeciwnika (nieważne czy widzi), pivotując nie wheelując i idziesz o 3d6, zatrzymując się na swoich jednostkach a w przypadku wejścia w kontakt z wrogiem szarżujesz go więc musi zdać terror.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Nie musi. Jak w przypadku Abominacji - ten ruch jest tak szybki że oddział w który wjechała nie zdąży się wystraszyć.Szczur22 pisze:Rusza się jak każdy model z random movement- obracasz ją w stronę najbliższego przeciwnika (nieważne czy widzi), pivotując nie wheelując i idziesz o 3d6, zatrzymując się na swoich jednostkach a w przypadku wejścia w kontakt z wrogiem szarżujesz go więc musi zdać terror.
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
Mam pytanie czy Helka oblewa test inicjatywy?
- RobiChaos666
Przynajmniej nie automatycznie
- RobiChaos666
In 1 masz 20% szans że zdasz test,zawsze coś
poza ortografia to pocwicz matme... 1/6 to 16,6%....RobiChaos666 pisze:In 1 masz 20% szans że zdasz test,zawsze coś
a ten doc to olej... jest chyba o nim nawet watek na forum i generalnie to ktos sobie wymyslil...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- RobiChaos666
zaokrągliłem (dokladnie w zaokrągleniu to 17%) odpowiesz mi na pytanie które wcześniej zadałem?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Przecież Ci odpisał, że to fanowski, ergo nieoficjalny book.
I kolejna lekcja użytkowania forum: zamiast pisać post pod postem, użyj "Edytuj".
I kolejna lekcja użytkowania forum: zamiast pisać post pod postem, użyj "Edytuj".
Lest we forget:
Czyli rozstrzygneli to w koncu? Bo byla jazda na podobny temat w zwiazku z abomka. Gdybys podal link bylbym zobowiazany. Imo najpierw trzeba sie obrocic a pozniej szarzujesz tak jak abomka. Ale skoro ktos madry stwierdzil, ze jest inaczej to nie bede sie klucil.Shadar pisze:Było uściślenie. Teraz możesz na nich zaszarżować.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- RobiChaos666
Stwierdziłem że nie będe spamował naszego forum nowym tematem więc zapytam tutaj
Jakie artefakty są najlepsze,na maga i na klepacza?Jakimi najczęściej gracie i które się sprawdzają?
Jakie artefakty są najlepsze,na maga i na klepacza?Jakimi najczęściej gracie i które się sprawdzają?
Na klepacza polecam prezerwatywe, jakiś shield/ armor by Sv 1+ był i za reszte pkt broń magiczną/ew. biting blade i wrzucić coś w stylu dawn stone
Co do maga to jeśli jest w oddziale enchanted/charmed shield , crown of command, dispell scroll/ w twoim wypadku puppet
Co do maga to jeśli jest w oddziale enchanted/charmed shield , crown of command, dispell scroll/ w twoim wypadku puppet