Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Na klepacza KONIECZNIE crown of command, chyba nie chcesz żeby ci go rankowe night gobliny zbrejkowały?
Na magu puppet>>>>scroll
Na magu puppet>>>>scroll
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Po co ci korona dla maga ktorego i tak pewnie nianczysz w choosenach?
Klepacz: biting blade, dragonhelm, ward 3+ i korona. Od biedy mozesz jeszcze mu dac zioniecie z giftow
Magowie sa rozni, zalezy na jakim lorze grasz, czy pieszo/konno/na dysku
Klepacz: biting blade, dragonhelm, ward 3+ i korona. Od biedy mozesz jeszcze mu dac zioniecie z giftow
Magowie sa rozni, zalezy na jakim lorze grasz, czy pieszo/konno/na dysku
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
Czy warto do klepacza zainwestować w Axe of Khorn kuszace to jest ale niewiem czy jest sens to kupować
Na klepaczu zionięcie ok ale krzyk koniecznie. Zdejmujesz pedałowca, karcisz wszelakich kowbojów a mając wysokośc dwa możesz tym strzelać z walki xD
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
- RobiChaos666
Rozumiem dzięki za porady
- RobiChaos666
Dzisiaj gram z Woch vs Woch beede grał domeną Nurgla i Cienia,Kolega będzie grał na 100% Demonem bo uważa że lepszy od klepacza na dysku,i domeną teńczy Ja zastosuje wszystkie porady jakie dostałem od was i postaram się zrobić optymalną rozpe na wszystko
Obniżenie T z shadowa + Cruse of the Leper, obniżenie inicjatywy i Cloying Quagmire i ogólnie obniżenie T + te co walą z siłą 1
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
shadoW i nurgle = z shadowa ważne czary -d3 to S albo -d3 to T by zniżyć do 1 a potem 5z nugrla i oddział znika
shadow i slaanesh = z shadowa czar - d3 to T i 6 z slaanesha tylko oddziały wieloW nie znikają
death i slaanesh = - 3LD + 1 - 1LD banner + -1LD z gifta jak robisz panikę z slaaneshową panika w 18"
shadow i slaanesh = z shadowa czar - d3 to T i 6 z slaanesha tylko oddziały wieloW nie znikają
death i slaanesh = - 3LD + 1 - 1LD banner + -1LD z gifta jak robisz panikę z slaaneshową panika w 18"
-
- Plankton
Opłaca się kupować na początek zbierania WoCha batalion? Czy może lepiej kupować pojedyncze oddziały?
Jak najbardziej się opłaca. Wszystko co w nim jest jest grywalne i przydatne, a tak wychodzi taniej niż osobno.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- RobiChaos666
Jak najbardziej kupuj ten batalion,zaoszczędzoną kase wydaj na farbki itp.
- rudobrody79
- Falubaz
szkoda,że nie było takich batalionów jak zaczynałem zbierać WoCh.
miałbym figsy z 7 ed.a tak mam zbieraninę skonwertowaną
zapraszam do oglądania, wkrótce nowe prace........
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33046
miałbym figsy z 7 ed.a tak mam zbieraninę skonwertowaną
zapraszam do oglądania, wkrótce nowe prace........
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33046