Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zdecydowanie Wawrzyniak jest moim głównym faworytem... do opuszczenia kadry bezpowrotnieIngen175 pisze: Czekam jeszcze tylko na Wawrzyniaka i jego poślizgi : http://www.youtube.com/watch?v=Aqo4cgLh ... re=related
Kurde, post roku.Robson pisze:a mecz o honor z czechami
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
+1Siweusz pisze:Kurde, post roku.Robson pisze:a mecz o honor z czechami![]()
Nie podzielam Waszego entuzjazmu. Wylosowaliśmy słabsze reprezentacje od tych najlepszych, ale każda z nich posiada piłkarzy znacznie lepszych od naszych. Smuda tego nie sp****oli. Smuda ugra tyle na ile wtopią inni.
Ulatowski przed wtopą z Polonią wspominał coś o różnych temperaturach kulek.zawisza pisze:P.S. Ciekawe czy Kręcina był na kawie z Zidanem..
P.P.S. Resztę mogły załatwić magnesy neodymowe..
Nie uważam się za fachmana. Odgryzłem się tylko za "nędzę", do której mi Śląsk zrównałeś. Co do meczów, fakt, oglądam trochę za dużo bo z 90% wszystkich ekstraklasowychsmiejagreg pisze:Co do futbolowych niuansów - nie będę z Tobą dyskutował, bo Ty już założyłeś, żeś fachman , co się zowie, a ja tylko neofita, co to widział dwa mecze na krzyż...