TROPIK 2007
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wysłałem zgłoszenie moje i Trojka. Przybywamy i robimy kipisz, fajnie będzie.
Przykro mi Trojku, że tak jest jak jest. Nie wiem ile do tego ma master w Wejherowie (choć z tego co widzę po zgłoszeniach, to cześć osób co była u nas na TROPIK i tak się wybiera, natomiast zbyt wielkiej liczby osób innych to nie ma - nie wiem dlaczego). Przy 13tu masterach tak niestety będzie i takie maratony szykują się na jesieni i wiosną.Trojek pisze:Jankiel się splewił... co za ludzie! Mam nadzieję że się troche was uzbiera! Kurde jak do tego doszlo ze Wejherowo mialo amstera 2 tygodnie wczensiej? I to jeszcze ten sam miesiac (-> brak nowej wyplaty :/)
Ze swojej strony namawiałem kolegów z klubu, ale format open ich nie nęci zbytnio (cóż - nie chcą sobie psuć zabawy walcząc z Thorekami, Karl Franzami i innymi takimi). Ja chętnie bym się zjawił (bo lubię Legionowskie klimaty), ale nie mam pomysłu i koncepcji na rozpy i sojusz.
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie lepiej dopasuje się terminy. W końcu Euro to ma przywileje jak master, więc trzeba z góry dla tego turnieju termin zaklepać.
Życzę powodzenia w kompletowaniu pełnej obsady i mam nadzieję, że się uda tak zasłużonemu turniejowi jak TROPIK. Co marka to marka.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Mnie zmylił Goluś.
Zrobiłem sobie armię na 4140. Esencja klimatu z black guardami i egzekutorami, dokładnie taką, jaką lubię. PKP zrobiła nawet bezpośrednie połączenia z Katowic do Legionowa - wszystko super.
Wchodzę w środę bodajże i widzę, że jest 27 zgłoszeń. No sorry, ale nawet towarzysko nie będzie to wielkie wydarzenie, nie mówiąc już o punktach. Wysłałem figsy Vardenowi kurierem, żeby dostał przed turniejem i kupiłem sobie bilety na wyjazd w góry. Po czym Trojek do mnie dzwoni, że jednak się zbierze trochę więcej chętnych :/
Dop tego doszedł jeszcze drobny problem z komunikacją - po dwóch miesiącach przerwy wreszcie mi załozyli stałe łącze, więc nawet nie byłem w stanie na bieżąco śledzić zmieniającej się frekwencji.
Cóż mogę powiedzieć - bardzo żałuję.
Zrobiłem sobie armię na 4140. Esencja klimatu z black guardami i egzekutorami, dokładnie taką, jaką lubię. PKP zrobiła nawet bezpośrednie połączenia z Katowic do Legionowa - wszystko super.
Wchodzę w środę bodajże i widzę, że jest 27 zgłoszeń. No sorry, ale nawet towarzysko nie będzie to wielkie wydarzenie, nie mówiąc już o punktach. Wysłałem figsy Vardenowi kurierem, żeby dostał przed turniejem i kupiłem sobie bilety na wyjazd w góry. Po czym Trojek do mnie dzwoni, że jednak się zbierze trochę więcej chętnych :/
Dop tego doszedł jeszcze drobny problem z komunikacją - po dwóch miesiącach przerwy wreszcie mi załozyli stałe łącze, więc nawet nie byłem w stanie na bieżąco śledzić zmieniającej się frekwencji.
Na moim przykladzie: wyjechalem na weekend na poczatku lipca, w sumie hotel zabawa etc. wyszlo mnie tyle co wypad na mastera. Teraz jakby master byl w Krakowie to nie mialbym kasy na drugi wyjazd w miesiacu - wyplate dostaje kazdego 1....Scimitar pisze: Przykro mi Trojku, że tak jest jak jest. Nie wiem ile do tego ma master w Wejherowie (choć z tego co widzę po zgłoszeniach, to cześć osób co była u nas na TROPIK i tak się wybiera, natomiast zbyt wielkiej liczby osób innych to nie ma - nie wiem dlaczego). Przy 13tu masterach tak niestety będzie i takie maratony szykują się na jesieni i wiosną.
Ze swojej strony namawiałem kolegów z klubu, ale format open ich nie nęci zbytnio (cóż - nie chcą sobie psuć zabawy walcząc z Thorekami, Karl Franzami i innymi takimi). Ja chętnie bym się zjawił (bo lubię Legionowskie klimaty), ale nie mam pomysłu i koncepcji na rozpy i sojusz.
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie lepiej dopasuje się terminy. W końcu Euro to ma przywileje jak master, więc trzeba z góry dla tego turnieju termin zaklepać.
Życzę powodzenia w kompletowaniu pełnej obsady i mam nadzieję, że się uda tak zasłużonemu turniejowi jak TROPIK. Co marka to marka.
Tu jest moim zdaniem lekki bol, po pierwsze 2 tyg odstepu to malo czasu, a po drugie, jezeli to dalej ten sam miesiac to juz w ogole... ale coz, za pozno na placz nad rozlanym mlekiem, mam nadzieje ze bedzie nas duzo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Figsy doszły, stoją na stole i oczy cieszą!Jankiel pisze:. Wysłałem figsy Vardenowi kurierem, żeby dostał przed turniejem i kupiłem sobie bilety na wyjazd w góry. Po czym Trojek do mnie dzwoni, że jednak się zbierze trochę więcej chętnych :/
Wreszcie te róże i Jankielowskie błękity mają sens...
Strasznie szkoda, że nie wpadniecie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.