TROPIK 2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

kto z Lublian bedzie ?:P

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Z wyprawy Lubelskiej Dzik, Budda ,4 karabiny,Górken, Skejwen, Kamillo Zinczuko, ja noi twój Dudi który tęskni i nie może sie doczekać spotkania z tobą :lol: :D

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Dopiszcie mnie jako lucky gnoblara Kołatki (choć, znając moją słynną klątwę kostkową, to raczej przeciwników) ;)

Awatar użytkownika
Baton
Mudżahedin

Post autor: Baton »

to ilu jest zgłoszonych?? bo z tego co widze moje szanse na pierwszą 20-stke maleją :D

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

(choć, znając moją słynną klątwę kostkową, to raczej przeciwników)
:shock:

Ej! O tym nie było słowa w umowie! :evil:

:lol:

Nehan
Masakrator

W Łodzi na turniejach zawsze mnie odganiają, jak do innego stołu podchodzę, bo zazwyczaj kończy się to odbiciem się smoka od fasta, dwoma jedynkami na kowadle, albo niezdanej liderce na 9 z przerzutem :lol:

Jinx

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Wysłałem zgłoszenie moje i Trojka. Przybywamy i robimy kipisz, fajnie będzie.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

da rade przekimać się na miejscu:>? dzisiaj

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Ja mógłbym was przekimać, tylko ile osób??

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ja chyba sam będę wejdź najlepiejterazna gg mój nr: 5544934 i zgadamy sięco do tego...

Nehan
Masakrator

Kołatka coś splewił :P i nie mam z kim grać, więc moje przybycie jest uzależnione od potencjalnego partnera.

Awatar użytkownika
Baton
Mudżahedin

była by taka opcja żeby pocisk grał w pierwszej bitwie sam?? bo ja mam teraz taki mały problem że dopiero koło 12 moge wyjść z domu... oczywiście postaram sie to załatwić i być na czas ale tak jak coś...

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Nie ma problemu.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Nehan pisze:Kołatka coś splewił :P i nie mam z kim grać, więc moje przybycie jest uzależnione od potencjalnego partnera.
Jest trochę ludzi wolnych, przybądź, kogoś Ci się na bank dobierze, niewolniku.

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Jankiel się splewił... co za ludzie! Mam nadzieję że się troche was uzbiera! Kurde jak do tego doszlo ze Wejherowo mialo amstera 2 tygodnie wczensiej? I to jeszcze ten sam miesiac (-> brak nowej wyplaty :/)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Trojek pisze:Jankiel się splewił... co za ludzie! Mam nadzieję że się troche was uzbiera! Kurde jak do tego doszlo ze Wejherowo mialo amstera 2 tygodnie wczensiej? I to jeszcze ten sam miesiac (-> brak nowej wyplaty :/)
Przykro mi Trojku, że tak jest jak jest. Nie wiem ile do tego ma master w Wejherowie (choć z tego co widzę po zgłoszeniach, to cześć osób co była u nas na TROPIK i tak się wybiera, natomiast zbyt wielkiej liczby osób innych to nie ma - nie wiem dlaczego). Przy 13tu masterach tak niestety będzie i takie maratony szykują się na jesieni i wiosną.
Ze swojej strony namawiałem kolegów z klubu, ale format open ich nie nęci zbytnio (cóż - nie chcą sobie psuć zabawy walcząc z Thorekami, Karl Franzami i innymi takimi). Ja chętnie bym się zjawił (bo lubię Legionowskie klimaty), ale nie mam pomysłu i koncepcji na rozpy i sojusz.

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie lepiej dopasuje się terminy. W końcu Euro to ma przywileje jak master, więc trzeba z góry dla tego turnieju termin zaklepać.

Życzę powodzenia w kompletowaniu pełnej obsady i mam nadzieję, że się uda tak zasłużonemu turniejowi jak TROPIK. Co marka to marka.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Mnie zmylił Goluś.
Zrobiłem sobie armię na 4140. Esencja klimatu z black guardami i egzekutorami, dokładnie taką, jaką lubię. PKP zrobiła nawet bezpośrednie połączenia z Katowic do Legionowa - wszystko super.
Wchodzę w środę bodajże i widzę, że jest 27 zgłoszeń. No sorry, ale nawet towarzysko nie będzie to wielkie wydarzenie, nie mówiąc już o punktach. Wysłałem figsy Vardenowi kurierem, żeby dostał przed turniejem i kupiłem sobie bilety na wyjazd w góry. Po czym Trojek do mnie dzwoni, że jednak się zbierze trochę więcej chętnych :/
Dop tego doszedł jeszcze drobny problem z komunikacją - po dwóch miesiącach przerwy wreszcie mi załozyli stałe łącze, więc nawet nie byłem w stanie na bieżąco śledzić zmieniającej się frekwencji.
Cóż mogę powiedzieć - bardzo żałuję.

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Scimitar pisze: Przykro mi Trojku, że tak jest jak jest. Nie wiem ile do tego ma master w Wejherowie (choć z tego co widzę po zgłoszeniach, to cześć osób co była u nas na TROPIK i tak się wybiera, natomiast zbyt wielkiej liczby osób innych to nie ma - nie wiem dlaczego). Przy 13tu masterach tak niestety będzie i takie maratony szykują się na jesieni i wiosną.
Ze swojej strony namawiałem kolegów z klubu, ale format open ich nie nęci zbytnio (cóż - nie chcą sobie psuć zabawy walcząc z Thorekami, Karl Franzami i innymi takimi). Ja chętnie bym się zjawił (bo lubię Legionowskie klimaty), ale nie mam pomysłu i koncepcji na rozpy i sojusz.

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie lepiej dopasuje się terminy. W końcu Euro to ma przywileje jak master, więc trzeba z góry dla tego turnieju termin zaklepać.

Życzę powodzenia w kompletowaniu pełnej obsady i mam nadzieję, że się uda tak zasłużonemu turniejowi jak TROPIK. Co marka to marka.
Na moim przykladzie: wyjechalem na weekend na poczatku lipca, w sumie hotel zabawa etc. wyszlo mnie tyle co wypad na mastera. Teraz jakby master byl w Krakowie to nie mialbym kasy na drugi wyjazd w miesiacu - wyplate dostaje kazdego 1....

Tu jest moim zdaniem lekki bol, po pierwsze 2 tyg odstepu to malo czasu, a po drugie, jezeli to dalej ten sam miesiac to juz w ogole... ale coz, za pozno na placz nad rozlanym mlekiem, mam nadzieje ze bedzie nas duzo :)

Awatar użytkownika
Baton
Mudżahedin

ja sie zgodze z Trojkiem... u mnie była sytuacja że mimo że musze mieć tylko na wejście bo mieszkam 15 min od Legionowa to po Drakonie brakowało chajsu...
Naszczęście przyjechała do mnie babcia pare dni temu :D
A na babcie można zawsze liczyć :D

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Jankiel pisze:. Wysłałem figsy Vardenowi kurierem, żeby dostał przed turniejem i kupiłem sobie bilety na wyjazd w góry. Po czym Trojek do mnie dzwoni, że jednak się zbierze trochę więcej chętnych :/

Cóż mogę powiedzieć - bardzo żałuję.
Figsy doszły, stoją na stole i oczy cieszą! :D
Wreszcie te róże i Jankielowskie błękity mają sens... :D

Strasznie szkoda, że nie wpadniecie. :cry:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

ODPOWIEDZ