sprawa rozchodzi się o baśkę/wraciaka z sekcji hero do oddziałów piechotnych gg/szkiele/ghule
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderator: misha
mogą, nie ma zasady zaraniającej normalnie wchodzisz do szkieletów ghouli czy co tam sobie chcesz, było pytane tutaj,Bojek pisze:eteryczne bohatery mogą wchodzić do nieeterycznych oddziałów?
sprawa rozchodzi się o baśkę/wraciaka z sekcji hero do oddziałów piechotnych gg/szkiele/ghule
za każdą kostkę w Power Pool'u rzucasz K6, na 6 rana zostaje wessana do Black Coacha który dostaje 1 efekt, za każdą wessaną kostkę dostaje kolejny efekt z tabelki, jak w jednej turze wessa 5 kostek to ma na sobie efekty 1-5!Młody! pisze:Mam taka prosbe czy ktosby mogl mi wytlumaczyc jak dziala black koach bo mam tylko ang book do uzycia a nie ogarniam angiekskiegono i kiedy on jes bustowany bo tego tez nie ogarniam i za co. Bardzo bym o to prosil zeby mi kto wytlumaczyl
Kusznicy DE nie mogą mieć magicznych sztandarówmisha pisze:podobny sztandar jest w RB, ale daje tylko ogniste ataki, wiec danie go np kusznikom DE powoduje, że mają ogniste ataki z kusz
No wlasnie tak myslalem i tak bede robil jak teraz wiem na czym stojeJarekK pisze:nie dajesz im wtedy helmu zeby mogli wieceh kosci przezucic na poisony