Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Więc po co jest w ogóle możliwość zrobienia takiego czegoś? A 0+ można? i nadwyżka po prostu znika?
Jak grasz vs piechota po 5 w szeregu, to ustaw ich po 7. Zalezy od sytuacji.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A ja dziękuje bardzo za odpowiedzi na poprzednie pytania ..
I mam kolejne ..
Czy kocioł można wcisnąć do oddziału egzeków, i czy w takim
przypadku klocek taki może mieć dwa sztandary (w przypadku gdy
kocioł jest BSB-kiem) - z których jednym z nich byłby ASF ??
Bo chwilowo na egzeków nie widzę u siebie miejsca, zwykle grywam
z DoCh i egzeki w starciu z bloodlettersami słabiutko widzę ..
Dzięki i pozdrawiam ..
I mam kolejne ..
Czy kocioł można wcisnąć do oddziału egzeków, i czy w takim
przypadku klocek taki może mieć dwa sztandary (w przypadku gdy
kocioł jest BSB-kiem) - z których jednym z nich byłby ASF ??
Bo chwilowo na egzeków nie widzę u siebie miejsca, zwykle grywam
z DoCh i egzeki w starciu z bloodlettersami słabiutko widzę ..
Dzięki i pozdrawiam ..
Poza tym mogliby wtedy chodzić max 5 cali, więc raczej kiepski pomysł
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Z kim jak z kim ale z demonami ja nigdy problemów nie miałem - Bloodleterzy mają T3 a ty masz wyższą inicjatywę. Uważaj na swoich bohaterów bo KB bywa bolesny... Wystaw jakiegoś miśka na pegazie z dobrym AS żeby szybko związać flamery bo będą dla Ciebie bolesne....
No mają mają T3 .. Ale też i mają WS5 i S5 przez co łatwiej trafiają i trudniej ich trafić,
łatwiej przebijają się przez T, i w efekcie końcowym po pierwszej rundzie moi korsarze
tracili frenzy z sztandaru, a po drugiej zbierali się do ucieczki nawet jeśli mieli WS5+ z kotła ..
Po paru pierwszych starciach nadal główny klocek do walki kumpla jest niepokonany ..
Faktem za to jest też to że ja jestem wciąż świeży i zielony i zwykle popełniam trochę durnych błędów ..
Pozdrawiam
łatwiej przebijają się przez T, i w efekcie końcowym po pierwszej rundzie moi korsarze
tracili frenzy z sztandaru, a po drugiej zbierali się do ucieczki nawet jeśli mieli WS5+ z kotła ..
Po paru pierwszych starciach nadal główny klocek do walki kumpla jest niepokonany ..
Faktem za to jest też to że ja jestem wciąż świeży i zielony i zwykle popełniam trochę durnych błędów ..
Pozdrawiam
Wiesz co, jak się szrżuje horda na horde, to wiadomo, że bloodki wygrają. Ale od tego masz shadów i kuszników, żeby walka wyglądała 30 korsarzy na 10 bloodków