"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Ten Dniepr mt10 z 76 jest akurat najmłodszy jaki posiadam. Do tego Iż 49 z 56 roku, Jawa 175 356 z 60 roku, 2x WSK M21W2 z lat 70tych i przymierzam się do kupna Motobecane lub Peugeot z lat 30tych ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Mam pytanie: do mojej Nexii chcę podłączyć radio. Kostkę ISO już wstawiłem (nie obyło się bez docinania prowadnic, bo były za długie i nie wchodziły w kostkę samochodu ), a teraz przyszła pora na zamontowanie samego radia. Czy oprócz tych kostek i anteny trzeba podłączać coś jeszcze? Jest tam jakieś trzecie gniazdo, do którego nie mam wtyczki i za nic nie mam pojęcia co z nim zrobić. Wtyczki w wozie mam tylko dwie: kostka i antena.
Owszem, czytałem i oglądałem te wszystkie poradniki, ale one nie odpowiadają na moje (proste) pytanie, tylko jakiś elektrotechniczny bełkot na którym kompletnie się nie znam.
Wiem, że może się to wielu osobom wydawać trywialne, ale wydałem na tego Blaupunkta całe 150 zł i nie chcę go usmarzyć czy zrobić coś równie idiotycznego. Jeżeli zaś chodzi o czytanie instrukcji, to właśnie pod jej wpływem postanowiłem zapytać na forum, gdyż jej przesłanie brzmiało z grubsza: "nie dotykaj się to tego swoimi ignoranckimi łapskami".
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett