Najpotężniejszy monster

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Najpotężniejszy monster

Post autor: Andrzej »

Oh, doprawdy? A ile ma I ten Wasz mega przejebany koleś? :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Duży demon to pewnie z 5 ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

nasz duży demon ma I 1 :)

i 7 lev :) życze powodzenia czym chcesz go zabić stalkerami? on ma warda na 3+ i 5 W
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Andrzej
Pan Spamu

Hmm, pitka, słoneczko? :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

[-X Andrzej jesteś bez serca - dlaczego psujesz innym marzenia??? :evil: Oczywiście też uważam ,że w stosunku cena/jakość hydra nie ma konkurencji....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Andrzej pisze:Hmm, pitka, słoneczko? :D
ta szczegolnie z hydry albo abomki... To ja ty czaruje panie kapitanie :)

a jesli chodzi o bitwy to rzuce na siebie 10 I 10WS i mozesz pitki uzyc jako srajtasmy...

Andrzej
Pan Spamu

Ok, tak chcesz się bawić? To ja wystawię keepera z syrenką i masz po zabawie :D

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Imo keeper z syreną nadaje się tylko na kilka armii (brak itp i do tego brak strzelania). Ile takich jest? Tylko beast i woch, czy coś jeszcze?
A wracając do tematu, to najlepsza (nie najpotężniejsza, bo przecież nie oto chodzi) jest hydra. Bardzo wysoko jest też abot i grejty, ale ze względu na swój koszt hydra deklasuje wszystko (no bo sorry, ale jeden grejt jest słabiutki przy trzech hydrach).
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

kiper z syrenką ? straszne tylko że ten keeper ma 5 W :) jakiś szczar na aniego znajde pomyślmy banishement duży? wystaczy? nie? to moze sygnaturka z lighta :)
wciąż za mało to inny pocisk :) wkońcu zginiesz a zebyś mógł rzuciń na mnie syrene ja cie musze widzeć :) i 20 cali panie kolego :)

Andrzej
Pan Spamu

Tylko wiesz, tego Twojego cwaniaka wystawisz raz na 20-30 turniejów. A co powiesz na wronę z shadow? Czysta kostkologia, kto rzuci wcześniej Ty serie pocisków, czy wrona pitkę :)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

mam więcej do casta i dispela :) wszystko zależy od tego kto zacznie... i ile bedzie miał kości :) bo jak wrona wykurla 2-4 to już słąbizna u mnie nie tak źle :)

ale wrona nigdy nie odwarzy się postawić starszemu :) tymbardziej że oboje są tzeentcha

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Proponuję byście zagrali bitwę i zrobili raport, a nie się w teohammerze przerzucacie błotkiem.

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

No to żeś dowalił z tą nekromancją - odpisujesz na post sprzed miesiąca, tylko po to aby... odpisać :P

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

Nekromancja odpowiedzią na post sprzed miecha? Bywają wykopki tematów po paru latach :wink:

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Nie zapominajmy, że jest nekromancja i NEKROMANCJA, chodzi o to, że odpisał na post z przed miesiąca nie wnosząc żadnych nowych treści

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Chciałem choć raz poczuć się jak Andrzej i trochę pospamować.

ODPOWIEDZ