![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Tylko metalliki na broni bym poprawił, poza tym świetne malowanie.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
za czasów edycji w której wydano ten model stał on sobie po prostu luźno, bez ściśle określonej wielkości podstawki. Natomiast odkąd pojawił się nowym model określono, że musi stać na podstawce 40x60 jak nowy model się na nią mieści bo pod nią został robiony tak ten stary ni chu chu...Denn pisze:Nie rozumiem o co chodzi z tymi podstawkami?
Jak sie popiesci to sie zmiesci na mniejszym, Wy sobie sami te podstawki dobieracie or what?
Dzięki! +piwkoBooxi pisze:za czasów edycji w której wydano ten model stał on sobie po prostu luźno, bez ściśle określonej wielkości podstawki. Natomiast odkąd pojawił się nowym model określono, że musi stać na podstawce 40x60 jak nowy model się na nią mieści bo pod nią został robiony tak ten stary ni chu chu...Denn pisze:Nie rozumiem o co chodzi z tymi podstawkami?
Jak sie popiesci to sie zmiesci na mniejszym, Wy sobie sami te podstawki dobieracie or what?
Też probowałem i nie da rady. Jednak ja swojego nie będę "wyginał" i zrobię go na podstawce 60x60 tak jak jest optymalnie. I kto mi coś zrobi? Sędzia na turnieju który się nigdy nie odbędzie? (3200 ze special bohaterami - yeah right co miesiąc są takie po prostu...Booxi pisze:Dzięki wszystkim, nad książką popracuję jeszcze dzisiaj, a co do metalików to musze jakiś tutorial ogarnąć bo słabo mi ogólnie wychodzą.
za czasów edycji w której wydano ten model stał on sobie po prostu luźno, bez ściśle określonej wielkości podstawki. Natomiast odkąd pojawił się nowym model określono, że musi stać na podstawce 40x60 jak nowy model się na nią mieści bo pod nią został robiony tak ten stary ni chu chu...Denn pisze:Nie rozumiem o co chodzi z tymi podstawkami?
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków