B. fajny. Najlepsze IMO brzoza i pazurki. Jest tu mase rozjaśnień i nie mam mowy o drybrushu. Ile go malowałeś?
P.S.
Żeby nei było tak fajnie... podstawka jest syfiasta
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Całkiem spoko, tylko jakoś ta brzoza wygląda dziwnie, przez to cieniowanie na obrzeżach ( muszę zobaczyć jakąś brzozę na żywo żeby się przekonać czy tak ma być czy nie, bo nie pamiętam ) ale ogólnie duży plus.
Mi sie też brzoza podoba .Jakbym zbierał WE to bym też dał ,ale mi pewno by niewyszła .Poza tym super figurka ,tylko jeszcze podstawka i będzie wspaniale.
kurde no nie moge taka zawalista figurka pomalowanie super a podstawka do dupy \przeciez to 30min roboty no kurde
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Fajniutki, czasami paski na korze są za czarne i za regularne, no i szkoda że nie pomalowałeś zębów w cos innego niż drewno, co nie zmienia faktu że reszta jest bez zarzutów czyli super
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ze względu na to, że figurka została w większości pomalowana w lipcu (mimo, że generalnie malowanie zostało rozpoczęte wcześniej), Tomash dopuścił tą figurkę do konkursu. Ze względu na brak podstawki uznajmy jeszcze tą pracę za WIP.