![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A czy elfik z zasadą armijną, zawsze klepie jako pierwszy, klepie z wielką bronią pierwszy, ostatni czy po inicjatywie???
Moderator: JarekK
Ludziska wypowiedzcie się na powyżej zadane pytankoKarlito pisze:Czy mogę zrobić taki myk że rzucam blessa z wardem na Chosenów w których jest Lord, a następnie wychodzę tym Lordem z klocka "zabierając" ze sobą warda, a potem rzucam drugi raz warda na Chosenów z innego Shrinea?
Karlito pisze:Czy mogę zrobić taki myk że rzucam blessa z wardem na Chosenów w których jest Lord, a następnie wychodzę tym Lordem z klocka "zabierając" ze sobą warda, a potem rzucam drugi raz warda na Chosenów z innego Shrinea?
No i mieli rację.Karlito pisze:Ostatnio na turnieju jak wyleciałem Lordem z oddziału to powiedzieli mi że mogę wybrać na kim zostaje Ward i Stubborn... stąd moja kminka żeby zrobić taką akcję, jaką opisałem dwa posty wyżej
http://www.arena-sklep.pl/sorinmarkov pisze:Tak z innej beczki, dajcie jakieś linki do stronek, gdzie można kupić w miarę sensownie kosztujące figurki do wochu
RobiChaos666 pisze:Jak dajecie rade ze skavenami?Jest w tej armii dużo spamu,wysokie morale, abominacja i szary prorok. Jakie sposoby są na tą armie bo skopały mi dupe nieraz?
Piszemy po polsku.X.Maciek pisze:Ja bym na szczury dyskowców nie brał z uwagi na storm banner. Za to bardzo dobrze sprawdza się Black Tongue.
Chłopaku wystarczy Google Chrome i też Ci będzie podkreślał wszystkie błędyRobiChaos666 pisze:Ban niczego nieuczy według mnie,mozna zrobić inne konto.Pozatym wiem że ciężko czytac moje blędy ale staram się pisać poprawnie Mozilli niewgram bo niemoge i nie kasujcie moich postów bo utrudnia to czytanie tego forum.(Pewnie znowu jest tu masa "Byków" i skasujecie tego posta z podpisem na czerwono Piszemy po polsku)