League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Ja też nie mam co do niej zastrzeżeń, mimo że ostatnio grałem tylko w święta
Ahri fajna jest - dobry Escape.
Ahri fajna jest - dobry Escape.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
nowa jungla jest słaba strasznie, w dodatku z nowymi masteriami można junglować dosłownie każdym...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
akurat to ze mozna junglowac wieksza iloscia champow jest fajne. np jungle maokai jest swietny, a wczesniej nie dalo sie nim junglowac.
troche boli jednak ze jungla jest wolniejsza, no ale juz trudno, trzeba sie przyzwyczaic i tyle
troche boli jednak ze jungla jest wolniejsza, no ale juz trudno, trzeba sie przyzwyczaic i tyle
Shaco akutrat owni nadal, na elo 1400+ na którym gram jest on insta banem, zaraz po lee i kasadinie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
najlepsze ganki ma. no i lvl 3 w 2.20 minucie. gank na dole w tym czasie gry to +1 na 99%.diuk pisze:Shaco to typowy noob killer, do któryś tam poziomów ELO najłatwiej się nim wybić wysoko, kiedyś już o tym chyba nawet Furion pisał.
insta ban lub insta pick. tak jak rammus zresztą lub niegankowalna morgana.
pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Sam często gram ww i zgankować morgane jest cholernie cieżko, jedyna szansa to mocny magic burst i szybkie zdjęcie tarczy
zburstowac to mozna kazdego. bardizej mi chodzi o fakt ze po prostu wrzuci sobie tarcze i spokojnie bez zadnego CC wróci sobie pod wieże.Andrzej pisze:Sam często gram ww i zgankować morgane jest cholernie cieżko, jedyna szansa to mocny magic burst i szybkie zdjęcie tarczy
WW jest zajebisty. ma wolną jungle, to jedyny jego minus. sam nim gram zazwyczaj na solo topie. dobry sustain=endless farm.
chociaz tak czy siak moj ulubiony champion to Nidalee robiona w ad, latarnia, warmog, atma. dobrze zagrana przejedzie sie po prawie kazdym xD
pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"
Nie do końca, jak nim gram to kradne reda i gankuje już na lvl 2 w 2 minucie. Dzięki e ma naprawdę sporego speeda, a ja kupuje mu na początku buty i mam runy+ 4,% ms co daje naprawdę sporą prędkość. No i to, że ww nie potrzebuje praktycznie wracać do bazy po heala, chyba że po bardzo ciężkiej walce.
Andrzej pisze:Na elo 1500+ nikt nie składa ww madredów
na zadnym elo juz nikt nie sklada madredow
ogolnie teraz gra sie WW jako offtank solo top jesli w ogole. vest, frozen heart, sunfire i koles jest prawie niezabijalny
W ogóle część junglerów lepiej sprawdza się na topie obecnie. Mi bosko gra się Olafem na topie. Ktokolwiek zechce podejść, topór, troche true damage na ryj i heja . Problemy są tylko z Riven, ale osobiście uważam ją za najlepszego top lanera obecnie.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ja kompletnie nie ogarniam Riven (która mimo że jest kobietą wygląda jak facet) , nigdy nią nie grałem, a kojarzy mi się tylko z wkurzającym skaczącym offtankiem z jakimś nuke-skillem i to wszystko ;P
Generalnie miło się ocenia nowych championów z pozycji supportu
"Aha, ten gość jak będzie blisko AD carry to stun, a tamten po prostu zejdzie z AutoAttacku więc tylko Heal."
Generalnie miło się ocenia nowych championów z pozycji supportu
"Aha, ten gość jak będzie blisko AD carry to stun, a tamten po prostu zejdzie z AutoAttacku więc tylko Heal."
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Imo WW ma jedno z lepszych ulti, jeśli chodzi o ganki w early i teamfight engage w late. Flash, ulti na AD carry, banshe uniemozliwia stun, carry pada w kilka sekund i można grać