Zapomnialem

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
heh, chyba nie szczaiłeś ajroniSlayer pisze:Kosa pisze:co się nie da jak się da?
Arcymag ze scrollem
BSB z BoS
łuki jak u Ciebie
2x 32 WL z muzykiem i czempionem
skormny, jeden orzełek
Jakaś taka licha. Ja przetestowałem chyba z 6 rozpisek na 2000pkt euro w poprzednim miesiącu, miałem rozpe żeby było jak najwięcej WL ale przez to bohaterowie eko, malo i słabo. W dodatku tylko jeden orzełek który z byle czego moze od razu spaść
No mozna, tylko że wtedy musiałbym tam trzymać herosów, bo nie ogarnąłbym reszty stołu. Poza tym, jakie śmieci? 4 orły, fasty do mnie nie przemawiają, rydwany tym bardziej.PiotrB pisze:wiem ,że cie nie przekonam - ale pomyśl... Zamiast 2 x 22 wl to 1x30 wl + śmieci.... W ostateczności się po zasłaniasz ,ogarniesz śmieci przeciwnika...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Chodzi o to że raczej będziesz miał 2 kości z sztandaru (bo już na 3+ masz 2 kości) dlatego nie wykorzystasz raczej channeli, bo jest ograniczenie. Za wcześniejszy nie zrozumiały post sryAndrzej pisze: Polecam doczytać zasady euro
No możliwość jest ale nie powiedziałeś że na tym grasz, ale dzisiaj roztargniony jestemKosa pisze:co się nie da jak się da?
heh, chyba nie szczaiłeś ajroni
Zrozumiałemn, o co Ci chodzi, ale jak już napisano, channeli możesz mieć nieograniczoną ilośćSlayer pisze:Chodzi o to że raczej będziesz miał 2 kości z sztandaru (bo już na 3+ masz 2 kości) dlatego nie wykorzystasz raczej channeli, bo jest ograniczenie. Za wcześniejszy nie zrozumiały post sry![]()
Kupić czarny cienkopis. Obok nazw polskich dopisać odpowiedniki angielskie. Sprawdzone, pomaga.Equos pisze:no właśnie ja sie wkurzam bo mam AB po polsku w spadku i z tymi nazwami m.przedmiotów się miotam czasem![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()