Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tak, tak....czyli 30% jegow wartosci do mojej kieszeni z tego wzgledu?ctan pisze: Wielkie dzięki dla chłopaków z Vanaheim.pl za bitsy na podstawkę
A, tak jak myślałem... Wiadomo komuś, gdzie to idzie w Krakowie dorwać?MagisterMilitum pisze:+ wash
Masz bana ode mnie na ten tematMagisterMilitum pisze:Naviedzony; oszczędzaj słowa - powiedz TAK!
http://fantasygames.com.pl/blog/blood-and-ugly-strings/Necro pisze:Jakakolwiek podpowiedź jak powstała ta krew...? Proooszę.
Jest to topór świetlny który ma przeolbrzymią moc (jak elektrownia w Czarnobylu w czasie wybuchu) i cała krew która się na nim znajdowała natychmiastowo zmieniła stan skupienia na niematerialny. Tak naprawdę muszę Cię rozczarować... On nie istnieje w realnym świecie, nie doszukuj się w tych figurkach jakiejkolwiek logiki.smiejagreg pisze:Po namyśle widzę jedną niekonsekwencję - skoro aniołek jest taki uwalany we krwi - skądinąd świetnej - to wydawałoby się, że trochę posoki winno tez być na broni...
I w dodatku doskonale Ci wychodzi.ctan pisze:Staram się malować efektownie i to jest dla mnie najważniejsze