Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Do woundowania, nie ran by nie było . Choć po buffie rhuinem lista celów ranionych na 1+ jest całkiem spora ( ha, by było zabawniej czołg ranisz na 3+ pod dziurką i 5+ poza nią ).
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bez przesady. Mała wersja ma owszem 24" zasięgu, ale już na 11+ ( w stosunku do 8+ małej ) masz dużą wersję z zasięgiem 48" .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Nie trzeba mieć modeli familiarów -są tylko dla wyglądu
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Jako, że powracam do WoChu w 8 ed i chcę wszystko przemalować i mieć pełny WYSIWYG to proszę o pomoc.
Szukam pomysłów na zrobienie Warriorom Halabard. Any ideas skad wytrzasnąć odpowiednie? Grolshek, Twoje są bardzo fajne, skąd je masz?
Oraz chciałem się spytać, czy w Horsemenach mając 5 modeli, mogę mieć wyposażenie: 2x flail, 2x toporek, muzyk przy założeniu, że mam flaile, throwing axe i muzyka, czy to jest brak wysiwygu?
Szukam pomysłów na zrobienie Warriorom Halabard. Any ideas skad wytrzasnąć odpowiednie? Grolshek, Twoje są bardzo fajne, skąd je masz?
Oraz chciałem się spytać, czy w Horsemenach mając 5 modeli, mogę mieć wyposażenie: 2x flail, 2x toporek, muzyk przy założeniu, że mam flaile, throwing axe i muzyka, czy to jest brak wysiwygu?
Release the Przemcio!
Moim zdaniem świetne halki można robić z "lanc" rycerzy. Co do konnych marasów, to powinno być okey, ale zdecydowanie lepiej dać wszystkim flaile.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
W pudle jest bodajże 7 lanc, więc potrzeba tylko trzech.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
kup od ludzi, kup z mailorderu, bitspudla, wez od knightow. innych opcji w sumie nie probowalem. od razu mowie ze lance od knightow trzeba ciac nie przy samej rece a troche dalej, sa po prostu zbyt dlugie. albo ja akurat taka trafilem...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Czy skoro Bloodcurdling Roar nie używa BS-a do trafienia, to według podręcznika (duży podręcznik str. 99) nie będzie traktowany jako 'Normal' shooting attack, tylko jako Unusual shooting attack?
Jeśli tak, to nie ma look outa dla herosów w klocku < 5 modeli lub gdy jest inny troop type.
Jeśli tak, to nie ma look outa dla herosów w klocku < 5 modeli lub gdy jest inny troop type.
Wybierasz unit a nie model więc nie można tym wyciągać bohaterów. I to nie jest shooting attack- po prostu wybierasz oddział w LOS w 12 calach i dostaje hity. Możesz nawet walić z walki jeżeli widzisz.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać