ktory skonczy na ibejuKerim pisze:żebyś wiedział co ja właśnie robię takiemu samemu smokowi.........
PMOTM 3 - Wood Elf Forest Dragon (WIP)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- swieta_barbara
- habydysz
No, powodzenia przy transporcie stary. A tak w ogole to gratuluje, ze Ci sie chce to bydle malowac, PMotM to jednak wsietna motywacja.
Ale dla czego "skończy"?! Dla niego to będzie dopiero początek kariery, wyjazd za granicę, poznawanie ludzi i t.d.Szaman pisze:ktory skonczy na ibejuKerim pisze:żebyś wiedział co ja właśnie robię takiemu samemu smokowi.........
Poza tym, ja robię dla Kasi, a co ona z tym zrobi - nie moja rzecz
przynajmniej wyjedzie w szczytnym celu - zarobic pieniadze na polki sklepoweKerim pisze:Ale dla czego "skończy"?! Dla niego to będzie dopiero początek kariery, wyjazd za granicę, poznawanie ludzi i t.d.Szaman pisze:ktory skonczy na ibejuKerim pisze:żebyś wiedział co ja właśnie robię takiemu samemu smokowi.........
Poza tym, ja robię dla Kasi, a co ona z tym zrobi - nie moja rzecz
"I fart in your general direction"
Bless, naprawdę, nie musisz się krępować w kwestii moderowania tych dwóch spamerów
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zemszczę sięTomash pisze:Bless, naprawdę, nie musisz się krępować w kwestii moderowania tych dwóch spamerów
oj zemszczę
no dobra, żeby nie było - tak paskudnego i pokręconego ogona jak ten model nie ma żaden tasiemiec - a teraz wyobrażcie że muszę uzupełnić tego tasiemca w 3 miejscach, podarabiać mu średnio po 1,5 cm tego ogona, i najprawdopodobnie jedną nogę.
Szaman - owszem jedzie zarabiać smoczek, a , co najważniejsze, wszystek kasę przyśle do domu.
- Szrederator
- Chuck Norris
rewelacja wspaniale się prezentuje
Tak. Nie bylo latwo. Ciąłem troche cążkami, troche piłką tarczową, trochę wiertłem, troche pilnikiem (wiertareczką) .Kerim pisze:blesu, wypiłowałeś ten kawał pnia z łapy?
Przy okazji dzieki wszystkim, ktorzy udzielili sie miłym slowem....
Ale chyba Was jednak narazie zawiode. W zwiazku z odkryciem uroków dippingu, zawiesliem do odwolania malowanie Welfow. W tym momencie produkuje orkow. Jeszcze w tym tygodniu pokaze pierwszy regiment zrobiony nowa techniką.