Tak, jest. Nazywa się "Eat my Grudgethowers motherfuckers!"Vraith pisze:
Jaka jest ogólna taktyka aby powstrzymać te dwie armie?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Tak, jest. Nazywa się "Eat my Grudgethowers motherfuckers!"Vraith pisze:
Jaka jest ogólna taktyka aby powstrzymać te dwie armie?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie wiem czy mówisz o strzelaniu bs-owym czy ogólnie?puma1944 pisze: strzelanie losowe bo albo jezdzieć albo smok i tu kwestia kości
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Quaki pisze:Nie wiem czy mówisz o strzelaniu bs-owym czy ogólnie?puma1944 pisze: strzelanie losowe bo albo jezdzieć albo smok i tu kwestia kości
Pamiętaj że cannon to templatka i jako taka wali zarówno smoka jak i jeźdźca z siłą 10, a klopa też rani obie części modelu, tylko losujesz w co idzie duża siła D6 woundów.
Jak gracie czysto zabawowo, to Demoniarz z kosą RoMight+MRoSmiting! Może nawet dożyje żeby uderzyć
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
wyszedł FAQ i działa na wszystkie nasze maszyny (na Gyro też? niby uniq)Retaguardia pisze:mam pytanko. Czy storm banner skavenow dziala na runiczne maszyny? wedlug army booka do skavenow ten banner dziala tylko na niemagiczne strzelanie...czy wyszly do tego jakies FAQ czy inne czary mary?
lub jedną turę strzelania KrasnoludzkiegoRetaguardia pisze:Ehh to kiepsko troche bo jak ktos ma farta ten banner moze trwac cala wiecznosc...