Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Własnie, widziałem gdzieś tak pomalowane nowe minosy, że wyglądały normalnie... tylko stronę zgubiłem
Shadar pisze:Narzekacie. Nowe bestigory są zajebiste. Może ja jestem jakiś dziwny, albo mam wypaczony gust, ale moim zdaniem są równie fajne co khorngory.
Mi się nowe bestigory bardziej podobają od tych khorngorów. Ale nowe mintaury to jednak jest porażka.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
-
- Plankton
Witam serdecznie (wreszcie wypadało by się przywitać). Wreszcie(jakieś 3 lata zastanawiania się) zebrałem się żeby zacząć grac w battla i wybrałem bestie (wchodzę sobie do sklepu i pierwszym boxem który się do mnie uśmiechnął był box gor'ów). Staruch ze mnie ale liczę że w stadzie zwierzoczłeczych generałów nie tylko wadzić nie będę, a może gdy doświadczenie zdobędę to przydatnym się okaże.
Jako że dopiero startuję będę zadawał pytania na które odpowiedzi dla was są zapewne oczywiste zaś dla mnie zagwozdkę nielichą stanowią:
W sobotę chce się pobawić szamanem transformersem i żeby nikomu wała nie wcisnąć zapytam czy ognisty smok/ górska maticora/ inne tałatajstwo będące efekt działania szóstego czaru z domeny bestii, dysponuje magicznymi atakami czy nie. Wydaje mi się że nie dysponuje ale pewien absolutnie nie jestem
Jako że dopiero startuję będę zadawał pytania na które odpowiedzi dla was są zapewne oczywiste zaś dla mnie zagwozdkę nielichą stanowią:
W sobotę chce się pobawić szamanem transformersem i żeby nikomu wała nie wcisnąć zapytam czy ognisty smok/ górska maticora/ inne tałatajstwo będące efekt działania szóstego czaru z domeny bestii, dysponuje magicznymi atakami czy nie. Wydaje mi się że nie dysponuje ale pewien absolutnie nie jestem
Bedzie używał AHW bo dagger nie jest magiczną bronią i nie można go używać w combacie Chyba że wyszedł jakiś faq o którym nie wiemKhuman pisze:można ale będzie używał tylko daggera w CC
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
no to dodaj punkty za herdstone i beastlorda i GBS i 2x30 bestigorów i 4 paczki harpii (albo 3 w tym 2 w skałcie) i zapchać kory jeszcze... bez GBS to się mieści na luzie, ale faza magii jest, no że tak powiem kiepska :/ Można wyrzucić harpie, ale nie ma odganiaczek
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie przekonywuje mnie 2x 30 bestigorów GW zabija ten oddział z dużym potencjałem, bo hate 4T, ale 12pkt. za jednego, to za wysoka cena, po drugie poczekał bym tydzień na nowe oiro by wiedzieć jak się rozpisywać