Skaveny 2250 - standard ze smaczkiem
Skaveny 2250 - standard ze smaczkiem
siedzę w robocie i w wolnej chwili myślałem nad rozpiską wyszło mi coś takiego na 2250 ( mogłem się kopnąć o parę punktów ale raczej wszystko wejdzie)
serek + dzwonek + przerzut kostki + 3+ worda os magii i ostrzału
elektryk na wypasie + SD
elektryk na wypasie + EotHR
BSB + SB
3x25 clanraty +muzyk +sztandar
3x25 slejvy
3x5 nocków
6 tunelingów +trutka
3x3 rat ogry
gigant
co o tym myślicie ??
serek + dzwonek + przerzut kostki + 3+ worda os magii i ostrzału
elektryk na wypasie + SD
elektryk na wypasie + EotHR
BSB + SB
3x25 clanraty +muzyk +sztandar
3x25 slejvy
3x5 nocków
6 tunelingów +trutka
3x3 rat ogry
gigant
co o tym myślicie ??
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ogólnie doś orginalna,ale mi się szczerze powiedziawszy podoba. Fajny patent z ogrami i gigusiem.Dwie rzeczy które mnie trochę niepokojąto brak w clanratach jakichkolwiek maszynek i seer w walce wręcz nie ma worda więc będzie schodził od byle czego...
Reszta całkiem fajna
Reszta całkiem fajna
Bez scrolli i jakiegokolwiek strzelania szczury nie daja niestety rady.
Sprawdzone, choc pomysl dosc ciekawy.
Sprawdzone, choc pomysl dosc ciekawy.
Proponuje za ratogry i giganta latarke, 2 ratlingi i 2 scrolle. Wtedy da sie tym pograc
to z strzelaniem w niego to fakt tylko na szóstkach, więc go żadko co ustrzelą. Dużo gorzej jest z walką - jest bardzo prostym celem - a regeneracja w nowej edycji to nie to co w poprzedniej. Osobiście wolę warda 4+, zawsze może na tej 1 zginąć ale przynajmniej działa na ogień oraz na killing blowy
Ja tam mam innego faworytaGobos pisze:niestety rat ogry nie maja szans powodzenia. to jest bezsprzecznie najslabsza jednostka w calym WFB
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
shadowsun pisze:koham te wszystkie porady ktore prowadząm ze z orginalnej rozpiski wychodzi standard...
oo własnie ;] powiem tylko to co musi zostac zmienione: Daj jakies DIspell Scrolle
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)