Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kerim, nie rób double postów tylko edytuj poprzedni.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mnie się akurat podoba. Co prawda resztki błogosławieństwa papy Nurgle'a (zatrucie :/ ) trzymają mnie jeszcze od soboty,i spać się chce, i dużo roboty, ale za to przyjajmniej chłodno. W tamtym roku uciekłem przed upałami na Północ (bardzo na Północ. Zapraszam do galerii zdjęć z małej wyprawy na Spitsbergen - link w podpisie), w tym roku się nie da ze wgzlędu na planowany ślub. Nadrobię w przyszłym.Skavenblight pisze:Ach, wstał piękny nowy dzień.
Fak.
Problem prezentów ślubnych poznaję właśnie "z drugiej strony". W sensie muszę określić, co byśmy chcieli dostać...
Pozdrawiam i życzę miłego dla każdego dnia
Krzysiek
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czy będę bardzo wścibska, jeśli spytam kiedy? Babska ciekawość.KrzysiekW pisze:w tym roku się nie da ze wgzlędu na planowany ślub.
No jak to co? FigurkiKrzysiekW pisze:Problem prezentów ślubnych poznaję właśnie "z drugiej strony". W sensie muszę określić, co byśmy chcieli dostać...

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Że heheheeee?Celedor11 pisze:No patrzcie ja tez ide na slub (nie swoj)... I na przyklad panstwo mlodzi zamiast kwiatow zazyczyli sobie kupony to toto lotka...![]()
A z prezentem tez mam problem...
Moja kuzynka chciała zamiast kwiatów książki - to jest dobry pomysł w sumie... chociaż pomyślcie - zażyczyć sobie figurki zamiast kwiatów...
Rozmarzyłam się

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fanatyk, Ty jesteś regularnym komuchem. 
BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta?

BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta?

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pewnie na tej samej zasadzie, co wiara w wartości rodzinne, chęć oddzielenia Kościoła od państwa, propagowanie antykoncepcji zamiast aborcji itd. oraz liberalizm ekonomiczny robią ze mnie faszystkę i avepisioraTomash pisze: BTW, czy bycie lewicowcem pod względem społecznym (aborcja, antykoncepcja, prawa mniejszości, rozdział kościoła od państwa) i liberałem pod względem ekonomicznym (wolny rynek itd.) robi ze mnie lewaka, socjaldemokratę czy jakiegoś mutanta?

Różowego Żyda z UW.Tomash pisze:Fanatyk, Ty jesteś regularnym komuchem.

A licky boom boom down!!!
No lewaka bankowo nie, bo z tego co sie orientuje termin ten okresla glownie europejska mloda lewice z lat 70 - cos w stylu niemieckiego RAF, czy wloskiego Brigate Rose. I w sensie politologicznym jest to troche zbizone do anarchizmu.
Socjaldemokrata tez mi nie bardzo pasuje, bo w mysli socjaldemokratycznej bardzo istotny jest ten aspekt ekonomiczny (duzo socjala itp).
Zostaje mutant
A tak powaznie to ja bym to podciagnal pod lewe skrzydlo mysli liberalnej, chociaz mna sie nie sugeruj bo sam jestem thatcherysta
Socjaldemokrata tez mi nie bardzo pasuje, bo w mysli socjaldemokratycznej bardzo istotny jest ten aspekt ekonomiczny (duzo socjala itp).
Zostaje mutant

A tak powaznie to ja bym to podciagnal pod lewe skrzydlo mysli liberalnej, chociaz mna sie nie sugeruj bo sam jestem thatcherysta

Tak, ale polewają ten wolny rynek gęstym sosem swoich pomysłów socjalnych - patrz Niemcy i Francja (nie mówię o Szwecji, która jest krajem praktycznie socjalistycznymKatylina pisze:Wych - mylisz się. Socjaldemokraci uznają wolny rynek jako najlepszy sposób wzbogacania się, przez co jest on najlepszy dla obywateli.

No dobra - socjaldemokrata. Ale europejski socjaldemokrata. Nigdy fan psów z SLD.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny