Magic Traders 2600 11.02.2012
Re: Magic Traders 2600 11.02.2012
wszechobecny przedmiot - big LOL
I nie lubi nadmiaru proksów, a na 2600 musiałby sproksowac pół armii. Piotrze, Ty też nie lubisz proksów, co nie?Sevi pisze:Nie lubi dużych punktówPiotrB pisze:Dlaczego mój ulubiony kolega legion z którym zawsze gram nie zapisał się do turnieju
Następnym razem. Poza tym, z bitwy na bitwę coraz słabiej Ci idzie, ostatnio był remis, więc może lepiej dla Ciebie, żebyśmy przestali grać
Vae victis!
był remis bo grałeś imperium- mówiłem Ci ,że to lepsza armia niż bretka - ale nie - Ty wiesz swoje- poza tym możesz się w końcu babci pochwalić ,że zremisowałeś z "miszczem"
Wszyscy proksują - ja tego nie lubię ale też czasem korzystam. Co innego jak masz armię i masz co wystawić a sprawdzasz nowe rozwiązania zanim kupisz figurki a co innego jak cała twoja armia to proksy a i takich graczy u nas nie brakuje:)
Wszyscy proksują - ja tego nie lubię ale też czasem korzystam. Co innego jak masz armię i masz co wystawić a sprawdzasz nowe rozwiązania zanim kupisz figurki a co innego jak cała twoja armia to proksy a i takich graczy u nas nie brakuje:)
No i że ten Miszcz zajął to samo miejsce co ja liga warzywna.PiotrB pisze:był remis bo grałeś imperium- mówiłem Ci ,że to lepsza armia niż bretka - ale nie - Ty wiesz swoje- poza tym możesz się w końcu babci pochwalić ,że zremisowałeś z "miszczem"
Bretka jest bardziej prostolinijna i łatwiejsza do ogarnięcia, a ja zawsze zaspany jestem a bitew na >2000 punktów mój mózg już ogarnąć nie potrafi
Vae victis!
Bretka jest dla prostaków Ciężko nią przegrać ale i ciężko też sobie poradzić z niektórymi bulidami ....Imperium ma znacznie więcej możliwości - musisz je tylko ogarnąć i zmienić rozpiskę... Nikt Ci jeszcze nie powiedział ,że w tej grze nie wygrywa ten co ma więcej ludzików na stole? Doinwestuj bohaterów a ujrzysz światłość Sigmara (dziś jestem trzeźwy jak świnia )...
Hey PARÓWY - Spamujemy dalej???
Hey PARÓWY - Spamujemy dalej???
- General Baga
- Kradziej
jasne
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Oczywiście
Wobec tego, jak byś złożył Piotrze Imperium na ten turniej?
Wobec tego, jak byś złożył Piotrze Imperium na ten turniej?
Wisła Kraków.
licze na ze nowe ojro bedzie obowiazywalo
xYz
Pod warunkiem że Dibo przyjdzie
Wisła Kraków.
oczywiście ze jade na bazyliszka
xYz
+1Caledor19 pisze:Hmm a jezeli bysmy sie mocno postarali i przygotowali to pomiesczenie wspolnymi silami?
w razie czego służę pomocą gdyby to było możliwe
Kurde, bijemy rekordy z zapisanymi i rezerwowymi. W Krakowie nie było jeszcze takiego zainteresowania
To jest pomysłHmm a jezeli bysmy sie mocno postarali i przygotowali to pomiesczenie wspolnymi silami?
Wisła Kraków.