Noobowe pytania - cos dla początkujacych poczatkujacych ;)
@Gokish ? No jak to ? To jest gostek z Great Weaponem, a nie lancą
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Tu masz z lancą a post wcześniej z great weaponem
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... prod780909
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... prod780909
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Chodziłomu pewnie o Games Workshop a nie o great weaponGokish pisze:Jak pytałeś to ci odpowiedziałemHeptun pisze:Czy jest model Bretonnian Palladin on Warhorse z GW ?
Oj tam oj tam dziwne jakby nie było takiego modeluSilesian_Heretic pisze:Chodziłomu pewnie o Games Workshop a nie o great weaponGokish pisze:Jak pytałeś to ci odpowiedziałemHeptun pisze:Czy jest model Bretonnian Palladin on Warhorse z GW ?
jasne, jak go "wypieścisz"- dodasz na przykład jakieś fajne szczegóły, nawet proste bitsy z wyprasek -> np. mój czempion realmów (na którymś zdjęciu jest sam) grałem już nim jako paladynem http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 80&start=0 jedyne co mu zmieniłem do miecz (trochę moim zdaniem fajniejszy, bo dłuższy, pelerynka [obie rzeczy od rycerzy imperialnych], hełm od pegazów, postawiony na skale moim zdaniem wygląda bardzo fajnie
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
U mnie na razie bohater wygląda tak (środkowy):
Tak orientacyjnie spytam, na początek - dwa bataliony?
Wisła Kraków.
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
To zależy, do gry w domu to tak, jak chcesz zostać wymiataczem na turniejach to raczej knighci i pegazy, bo zrobisz M&A i się zawiedziesz że ich kupiłeś.Sevi pisze:Tak orientacyjnie spytam, na początek - dwa bataliony?
Chlopi nie sa Ci do niczego potrzebni, poza kurzeniem sie na polce
Co najwyzej troche lucznikow sie przyda ale tez nie w az tak oszalamiajacych ilosciach zeby 2 bataliony kupowac
Co najwyzej troche lucznikow sie przyda ale tez nie w az tak oszalamiajacych ilosciach zeby 2 bataliony kupowac
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
chciałbym się upewnić-czy killing blow nie działa ani na rycerzy na pegazach, ani na paladyna na królewskim pegazie?
ok, to pytanie do tego jeszcze jedno: czy myślicie, że dobrze było by wampirzych black knightów cisnąć pedziami? Killing blow nie działa, jak zaszarżujemy, a mamy przecież dalszy zasięg to powinno to ich zaboleć, inicjatywy też mamy więcej
KB nie działa na bohaterów na pegazach. FAQ mówi, że działa na bohaterów, którzy po zabiciu potwora byliby 'infantry type', a bohater na pegazie to jeden model.hesus pisze:KB nie działa na pegazy, natomiast działa na bohaterów na pegazach (uściślił to jakiś FAQ).
TheStonemx pisze:KB nie działa na bohaterów na pegazach. FAQ mówi, że działa na bohaterów, którzy po zabiciu potwora byliby 'infantry type', a bohater na pegazie to jeden model.hesus pisze:KB nie działa na pegazy, natomiast działa na bohaterów na pegazach (uściślił to jakiś FAQ).
Q: Does Killing Blow work against a mounted character regardless
of what he is mounted on? (p72)
A: Yes, as long as the character would count as an infantry
model if it wasn’t mounted.
Hmm?
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Może gupie pytanie ale po co Prophetesce Crown of Command ?
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Aaaa to bohater daje stubborna oddziałowi Dobrze wiedzieć