Squig Herdy

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Re: Squig Herdy

Post autor: Kołata »

Działa tak jak mówisz. Tzn gobliny schodzą, nadmiarowe rany przepadaja, squigi oddają, a potem wybuchają.

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

A nie jest przypadkiem tak, ze wybuchaja zanim oddadzą tzn w momencie zabicia ostatniego gobosa?

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Jest tak. Jedyny wyjątek kiedy w gobo i wróg wybije się tej samej chwili (I=3) wtedy herdy z supprortów jeszcze walną zanim wybuchną.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
Fanatic
Chuck Norris

Post autor: Fanatic »

A jak się ten unit ustawia jak po walce z 15xgobo zostaje 5 w pierwszym szeregu i 20xsquig,2x po 10 w kresce?
Obrazek

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

5x Squgów wejdzie w 1 linie zastępując martwe nocniki, 10 będzie w 2 szeregu, 5 w trzecim. Chyba że po walce zrobią reforma po walce.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Steściłem dzisiaj squigi, 14 squigów 6 herdersów, 130 pkt. Masakra. Miazga. Rzeź. Polubiłem, zostają na stałe :mrgreen:
Oczywiscie w klocku, po borzemu, 5 w ranku, z przodu squigi z tyłu gobbo.
Polecam :D

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Też uważam że herdy są zajebiste zwłaszcza na krasnale. Szkoda że nie mam tylu figurek ale chętnie duże klocki można by było z tego zrobić.

Marek15
Mudżahedin

Post autor: Marek15 »

W klocku ok, ale z gobo z tyłu? Nie przekonuje mnie to, a jeśli już z tyłu żeby nie wybuchały to więcej pomidorów z przodu, tak 20-25.
No i jak gryzły to z buffkiem czy naturalnie?

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

A rożnie, i z buffem i same z się, w obu przypadkach całkiem spoko to wychodziło. Zresztą ten klocek ma nie wybuchać tylko być tanim i zabijać :mrgreen:

ODPOWIEDZ