Poszukiwany, poszukiwana
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oj, mój jest w formie bardzo rozpadającej i trudno w nim cokolwiek znaleźć.
Polecam polskie tłumaczenie - http://paradoks.net.pl/read/1698
Są wszystkie zasady. Sama się przymierzam, by wydrukować.
Polecam polskie tłumaczenie - http://paradoks.net.pl/read/1698
Są wszystkie zasady. Sama się przymierzam, by wydrukować.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O, fajnie, mam z nim do pogadania. Dobra, to może być jutro, a na którą [albo po prostu autobusem o której pojedziemy ]?Baton pisze:dzięki za link jak po polsku rto nawet lepiej bo z moim angielskim nienajlepiej:) a co do tej gry to może jutro?? jama jest otwarta od 12.00 do 20.00 tylko ze w tym tygodniu siedzi tam szafa więc nie wiem czy nie będzie zamykał wcześniej...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Warunki musiały być iście wojenne (żołnierze w końcu się pocą). Za grę wielce dziękuje, musze tylko powiedzieć że niestety z moich WH została 3ka bohaterów / Hero flagelant. leader i priest polegli ;/ Ale Jezus nadal żyje i ma się dobrze Jakbyście mieli kiedy trochę wolnego czasu to przyjeżdżajcieSkavenblight pisze:Dzięki wielkie za grę, było bardzo miło.
Poza tym, że w ten upał i przy tej ilości powietrza w Hobbicie niespecjalnie da się wytrzymać
BTW Zacznij zbierać armie do wh40k
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Lepiej kup boxa orkasów do wh40k Dzisiaj moje siostry pokonały Space Wolfów To ich drugie zwycięstwo w życiu (pierwsze to pokonanie CSMów)Skavenblight pisze:E tam, trójka bohaterów to nie tak źle, chociaż faktycznie miałeś strasznego pecha...
Co do 40k, to mówiłam już, że jak się zestarzeję i zgrzybieję, będę miała orków. Póki co grzybieję na tyle, że kupuję boyzów i składam bandę do GorkaMorki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurcze to może jaka siłownia jest w okolicy może tam można pobawić sie prawym i lewym sierpowym BO ja znam jak co grę w Mordka/Mordzia/Mordheima...00dexter pisze:gracze grajacy w morde w tychach i okolicy laczmy sie czekam na ludzi aby pograc w morde kontakt na pw
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie da Ci tego ojciec, nie da Ci tego matka, co Ci może dać sąsiadka.Launcelot pisze:chętnie bym się z kimś ustawił na grę/nałkę gry (jestem mordheimowym noobem)
.. słyszałem tu nazwę płudy i brzmi to poniekąt znajomo;]
Jeśli o naukę gry chodzi, rzecz jasna!
Gdzie mieszkasz, czym grasz, gdzie chcesz grać, co wiesz o tej grze, za jakie grzechy?
Nie no, przepraszam, mam wisielczy humor, ale bardzo chętnie zagram
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to se postów ponabijam dzis/wczoraj
Szałwiowa,
hm może zwycięstwo ze mną pozwoli ci poprawić sobie twój wisielczy humor ;]
do grania brakuje mi tylko kapitana .. zastanawiam się czy nie dało by się go kimś zastąpić na czas nauki przynajmniej.
byłaby szansa żeby się spotkać tak po jutrze w rannych porach?
ide spać nienawidzę się upijać internetem ... dobranoc
Szałwiowa,
hm może zwycięstwo ze mną pozwoli ci poprawić sobie twój wisielczy humor ;]
do grania brakuje mi tylko kapitana .. zastanawiam się czy nie dało by się go kimś zastąpić na czas nauki przynajmniej.
byłaby szansa żeby się spotkać tak po jutrze w rannych porach?
ide spać nienawidzę się upijać internetem ... dobranoc