WE War Tancerki ;) [done] rev. 25.10.2007
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kolejne 2 panienki jeszcze tylko nie wiem na jaki kolor wlosy i futerko mam dziergac ...
Nie wiem czy to wina farbek ,oświetlenia ... ale podobnie jak empire strasznie wyblakłe kolory
-
- Chuck Norris
Ave
Na przedostatnim zdjęciu mam zeza... poza tym sam image figurki mi się nie podoba ( albo robimy piękne smukłe zabójczynie, albo im dajemy irokezy i jakieś rękawice i będzie wyglądała jak dziwka), więc powiem tylko tyle że fajnie tatuaże
Na przedostatnim zdjęciu mam zeza... poza tym sam image figurki mi się nie podoba ( albo robimy piękne smukłe zabójczynie, albo im dajemy irokezy i jakieś rękawice i będzie wyglądała jak dziwka), więc powiem tylko tyle że fajnie tatuaże
O kurde dawno tu nie zamieszczalem fotek a wiec prace ruszyly i panienki nabraly nowych ksztaltow ...
troche wypadlem z obiegu i te tatoosy takie zdeka dziwne czasem poczely mi wychodzic ale z figsy na figse byly coraz lepsze
troche wypadlem z obiegu i te tatoosy takie zdeka dziwne czasem poczely mi wychodzic ale z figsy na figse byly coraz lepsze
drobny up naprawde drobny 4 panie zyskaly wlosy ^^" ta w srodku ma drobne upy - glownie na bandazach ... pancerzyk itp itd ... zostaly niektore suty oczy usta oraz warstwa na mieczach ostatnia badz 2 ostatnie zalezy jak bedzie to wygladalo ...
to tyle wracam do roboty bo 13 pan czeka
to tyle wracam do roboty bo 13 pan czeka
Wlosy u wzsystkich pokonczone teraz tylko zostalo dopiescic detale zrobic podstawki i oddac figsy ...
dead. na pierwszym obrazku od gory w twoim ostatnim poscie.
srodkowa panienka z futerkiem i glowa w lapie. co to za niewiasta? nizwykle mnei interesuje. daj znac gdzie ja mozna dostac
pozdraiwiam
srodkowa panienka z futerkiem i glowa w lapie. co to za niewiasta? nizwykle mnei interesuje. daj znac gdzie ja mozna dostac
pozdraiwiam
Z tego co wiem to wszystkie te modele są w innej skali niż WH. Malowanie jest ok, na stół z pewnościa wystarczą.
Ale..
Moim zdaniem pomijając dużą skalę... nie pasują mi one na wardancerów. Wygladaja raczej jak wybieg dla półnagich bab z mieczami w rękach...
Moze jestem brutalny ale to moja opinia. Malowanie jak najbardziej przystępne. Ta głowa pod jedna mi nie pasuje też. Ładne tatuaże.
Pozdrawiam
Ale..
Moim zdaniem pomijając dużą skalę... nie pasują mi one na wardancerów. Wygladaja raczej jak wybieg dla półnagich bab z mieczami w rękach...
Moze jestem brutalny ale to moja opinia. Malowanie jak najbardziej przystępne. Ta głowa pod jedna mi nie pasuje też. Ładne tatuaże.
Pozdrawiam
@Siasek jest to : Virago (Female Vorag Barbarian) z ilyada ale gdzie dostac figse nie wiem - jama moze ?? ale tam nie widzialem w ofercie tej figsy nie wiem poszukaj sklepu ktory ci sprowadzi ilyada ...
@Phoenix : jak to sie mawia klient nasz pan wybiera ci figsy daje do malowania nie masz nic do gadania albo robisz albo nie
swoja droga zazwyczaj jest to skala 30 mm ale coz ja modeli nie wybieralem jak ktos lubi grac banda panienek to ok milo jest patrzec na tyle golych cialek ^^"
@Phoenix : jak to sie mawia klient nasz pan wybiera ci figsy daje do malowania nie masz nic do gadania albo robisz albo nie
swoja droga zazwyczaj jest to skala 30 mm ale coz ja modeli nie wybieralem jak ktos lubi grac banda panienek to ok milo jest patrzec na tyle golych cialek ^^"
Chwała bogom że to nie Twój wymysł.... bo już byłem bliski nazwania Cie niewyżytym starym kawalerem grajacym w battla :D:D
Pozdrawiam i no heart feelings
Pozdrawiam i no heart feelings
No co by nie mówić ładne malowanie -> takie w Twoim stylu
Nie pasują mi natomiast buty -> jakby prawie NMM i miecze- IMO potrzebują jescze jednej warstwy
Nie pasują mi natomiast buty -> jakby prawie NMM i miecze- IMO potrzebują jescze jednej warstwy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!