Gratki, niedługo będziemy grać w piwnicach
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Zgadzam się z Tobą całkowicie, chodziłem tam i tylko tam się zaopatrywałem.Majestic pisze:Uwielbiam graczy którzy chodzą do sklepu grać, biorą udział w turniejach a nie raczą niczego kupić nigdy.
Gratki, niedługo będziemy grać w piwnicach.
Wydaje mi się, że o tym decyduje właściciel sklepu. Ale można zrobić projekt obywatelski, nakazujący sklepom darmową grę.Granie powinno być darmowe w każdym ze sklepów. Odpłatnie można robić indywidualne lekcje malowania albo coś w tym rodzaju.
na dodatek pod nosem mając Rebela z figsami, zajebistą stroną www, ale bez stołów i wsparcia dla graczyMalkolm pisze:Iskra działa od ho ho i jeszcze trochę, bez www, ze stołami, niemal w centrum Wrzeszcza. Więc jakoś można.