Dark Elf Mage
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dark Elf Mage
jestem bardzo zadowolony z tej figurki. dlaczego? bo ja wreszcie skonczylem! nienawidze jej! malowanie figurki, ktorej sie nie czuje, to katorga. meczylem sie z nia strasznie - caly czas mi cos nie pasowalo. w sumie to dalej mi nie pasuje, ale nie moge juz na nia patrzec...
na szczescie to juz koniec i bede mogl wrocic do swojego imperium
malowanie na zamowienie to nie dla mnie - jestem za kiepski, za wolny i za drogi
info dla moich fanow: tak, ta figurka rowniez pokryta jest purity sealem
na szczescie to juz koniec i bede mogl wrocic do swojego imperium
malowanie na zamowienie to nie dla mnie - jestem za kiepski, za wolny i za drogi
info dla moich fanow: tak, ta figurka rowniez pokryta jest purity sealem
"I fart in your general direction"
wtedy zostawia Ci talk... tez niedobrze. z reszta w realu sie tak nie swieci...Sykstus pisze:Chyba przedobrzyłeś bo świeci sie jak psu jaja Tak 40-50zm od figsa psikanie jest w sam razSzaman pisze: info dla moich fanow: tak, ta figurka rowniez pokryta jest purity sealem
BTW co Wy tak wszyscy z tymi psimi jajkami? ja jeszcze swiecacych sie psich jaj nie widzialem
(choc specjalnie sie im raczej nie przygladam )
Bless, wiesz co masz robić. Ja w tym czasie będę na tyłach przemycał matowy Krylon
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
swieci sie za bardzo
malowanie spoko ale plaszczyk za ruzowy mozna by przyciemnic
malowanie spoko ale plaszczyk za ruzowy mozna by przyciemnic
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
miałem kiedyś, long, long time ago, itd, styczność z tą figurką i tak jak wtedy uważałem, uważam tak też dziś, jest naprawdę dobra ... tylko, że dopiero na tych zdjęciach zobaczyłem, że warlock ma bródkę ... heh ... nawet ujdzie, a malowanie ... imho dobre, tylko ten czepiec, tzn jego kolor mi trochę do dark elvisów nie pasuje, ale za to purpura/bordo rulez ... gratuluję
Nie ma bródki. Tylko Szaman go tak pomalował
Ja mam tylko jedną radę - kropki na klejnotach powinny być białe. Teraz nie wyglądają na specjalnie błyszczące.
Ja mam tylko jedną radę - kropki na klejnotach powinny być białe. Teraz nie wyglądają na specjalnie błyszczące.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
po co ta broda?
może być, ale to figurka na jeden wieczór (masa szczegółów) nie wiem z czym się tak męczyłeś, a prazynajmniej tego nie widać
pzodro
P.s. jednak jakis progress jest
może być, ale to figurka na jeden wieczór (masa szczegółów) nie wiem z czym się tak męczyłeś, a prazynajmniej tego nie widać
pzodro
P.s. jednak jakis progress jest
Całkiem fajna figurka i pomalowanie, mi się podoba.
Tylko sama postać nie flufowa, mężczyzna nie może być "dark mage" u dark elfów (wyjątek Malekith), za bycie magiem brat Mengila a raczej jego skóra wisi na sztandaże Manflayerów
Tylko sama postać nie flufowa, mężczyzna nie może być "dark mage" u dark elfów (wyjątek Malekith), za bycie magiem brat Mengila a raczej jego skóra wisi na sztandaże Manflayerów
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
a na ktora edycje? w 4/5 byliSito pisze: Tylko sama postać nie flufowa, mężczyzna nie może być "dark mage" u dark elfów (wyjątek Malekith), za bycie magiem brat Mengila a raczej jego skóra wisi na sztandaże Manflayerów
wczesciej tego "pierdniecia fluffowego" nie bylo
W mojej armii mam narazie sorcki, ale za niedlugo bede posiadal czarnoksieznika.
Btw granica tej gry jest twoja fantazja. Jesli pasuje Ci czarnoksieznik do mroczniakow to czemu nie?
raz, ze fajniej wyglada, a dwa, ze i tak ma robic za nekromanteJankiel pisze:Nie ma bródki. Tylko Szaman go tak pomalował
napisalem dosc wyraznie, ze meczylem sie, bo figurka mi sie nie podoba. odpychala mnie i nie chcialo mi sie do niej brac. na zycie zarabiam w inny sposob, a malowanie figurek ma mi sprawiac przyjemnosc. ta nie sprawila...Roman Lord of the Druchii pisze:nie wiem z czym się tak męczyłeś,
to juz nie moj problemSito pisze:Tylko sama postać nie flufowa,
Szamanowi? Żeby odciągała uwagę od fryzuryRoman Lord of the Druchii pisze:po co ta broda?
Tak - w kierunku pleców - jak u innych niektórych DżentelmenówRoman Lord of the Druchii pisze:P.s. jednak jakis progress jest