![Liar :^o](./images/smilies/eusa_liar.gif)
No i pracki miodne. oczywiście
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Tylko ta kratka pod skavenem mi nie pasuje, gdzie tam w imperium taka kratkę maszynowo wybijaną kładli w kanałach
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Rasti pisze:Podpinam się do pytania, bo to coś więcej niż nitki z kleju![]()
Niestety nie jestem upoważniony do uzielenia tych informacji. Wystarczy iść na strych...JochnyWalker pisze:Jak zrobiłeś tę pajęczynę? coś z watą?
Tak, ciekawiło mnie czy są ludzie którym czasami chce się czegoś poszukaćKrell pisze:Może to?
http://forgedmonkey.com/products-page/h ... rweb-pack/
+1Andrut pisze:Fachowy zielony, fachowe pancerze, mega fachowy hełm pierwszego typka. Pełen profesjonalizm jak zawsze. Twoim hasłem powinno być: "C'tan- codziennie udowadniam, że nie umiecie malować"
Zdradzisz przepis na zielony bagnet Maugana Ra?:P
Codziennie mogę udowodnić, że można się nauczyć malować tylko trzeba bardzo dużo samozaparcia i chęci.Andrut pisze:Fachowy zielony, fachowe pancerze, mega fachowy hełm pierwszego typka. Pełen profesjonalizm jak zawsze. Twoim hasłem powinno być: "C'tan- codziennie udowadniam, że nie umiecie malować"
Zdradzisz przepis na zielony bagnet Maugana Ra?:P
Zawsze z tym jest jeden problem - czas. Najpierw trzeba to nakręcić, później zmontować itd. To zajmuje sporo czasu a mi po pracy już się nie chce.Vraith pisze:Cudo. Ctan swoją drogą fajnie jakbyś kręcił jakieś tutariale i na yt wrzucał albo tu na forum. Dzięki twojemu doświadczeniu takie poradniki byłby nieocenione i nowi "malarze" by coś zyskali. Pomyśl ;]
Praca genialna nie ma co tu dużo mówić :/
MagisterMilitum pisze:Ctan no wiesz takie rzeczy w tle zostawiać![]()
![]()
Tak, to mój sekret, każda przerwa w malowaniu to czytanie waszych komentarzy i przy okazji zabawa pędzlem, zawsze kiedy to robię patrzę na avatary i podpisy.Karlito pisze:Nie no z tym żelem to dałeś po bandzieRozumiem że to do użytku dwuosobowego i nie służy jako "urozmaicenie" przerw w malowaniu jak tak sobie sam siedzisz w studiu
![]()
Praca oczywiście na wypasie
widzę, że kolega dużo bardziej doświadczony... który żel jest najlepszy do gs'u? bo nie wiem czy ten się nadaje.MomoTheKiller pisze:To do GS'udobrze nawilża dłonie he he he