Książe elfów na gryfie...podstawka

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

Zablokowany
Velier
Plankton

Książe elfów na gryfie...podstawka

Post autor: Velier »

Witam mam następujący problem. Zakupiłem sobie zestaw Wyspa krwi. W zestawie znajduje się książę elfów na gryfie, ale nie wiem jak go przymocować do podstawki. Jak tak myślę trzeba ją przewiercić ale może jest inny sposób, pomóżcie :)

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Po pierwsze nie musiałeś zakładać osobnego tematu żeby uzyskać odpowiedz na Twój banalny problem... po drugie jeśli chodzi Ci o ten model:

Obrazek

to wystarczy porządny super glue.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Tam powinieneś mieć w zestawie taki przezroczysty patyczek. To z jego pomocą mocujesz gryfa do podstawki, jak na tym zdjęciu: KliK

Hah, Ubiegłeś mnie, nawet z tym samym zdjęciem :)

Velier
Plankton

Post autor: Velier »

Przepraszam to mój pierwszy zestaw figurek i za bardzo się nie orientuje ^^. Dzięki wielkie za pomoc :)

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

No warto zrobić jednak dziurkę w podstawce, tak, żeby ten patyczek wskoczył do niej.... jeśli rozumiesz co mam na myśli.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Użytkowniku Velier proszę następnym razem o nie zakladanie nowego tematu z podobnymi problemami, do tego typu pytań jest temat "szybkie pytania.

Dziękuję.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Zablokowany