II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Re: II Liga Paradoxu - 2400 ETC - 29.02 - 27.03
Też będę chciał zagrać, oczywiście pełne zgłoszenie jak zobaczę nowy format euro.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Popędź tam chłopaków bo generalnie dobrze by było ogarnąć temat by nie wydłużyć ligi. Generalnie sytuacja jest taka, że wg. regulaminu mieścimy się idealnie po Bazylu i przed BoB-em i chciałbym to utrzymać... jeżeli draftu nie będzie do niedzieli to wielka lipa...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Jesteś Wokrze na liście zgłoszonych razem z Hubsonem .
Grolshek - nie będziesz jedynym CHD w lidze
Lista "Zgłoszonych":
Grolshek - nie będziesz jedynym CHD w lidze
Lista "Zgłoszonych":
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- PX
- Śmiechu
- Grolshek
- Lenart
- Crus
- Manfredi
- Thain
- Krzysiek_312
- Pocisk
- Myth
- Matej
- Szwentas
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, o 13:09 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
Przepraszam Cię ale z Hubsonem ostatnio jak graliśmy to bitewkę na 2,4k rozegraliśmy w wymiarowe 3h po drodze jeszcze rozmawiając o pierdołach także Wokrze - nie przesadzajwokrze pisze:Mówił o Hubsonie. Gra chadecją od lat, czyli gdzieś tak od Ravening HordesGrolshek pisze:No nie żartuj... Czyżby Manfred uskładał armię ?
PS. Zarezrwujcie sobie duuuużo czasu na te bitwy...
Jeżeli nie wstyd Ci będzie przyjechać samymi podstawkami, a Twój przeciwnik będzie wiedział jaki oddział jest oddziałem Twojej rozpy to nic nie stoi na przeszkodzie - wtedy można nawet samymi podstawkami choć odradzałbym taki wariant
a wejściówki do metra jako kawaleria przejdą?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, o 16:15 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jak Twoja ale moja karta miejska średnio się nadaje na kawalerięAsassello pisze:a wejściówki do metra jako kawaleria przejdą?
Chyba, że chodzi Ci o wejściówkę do Buffo, a to już inna sprawa
a tam, mam na myśli papierowe bilety (tak, takie coś nadal istnieje)Daw pisze:Nie wiem jak Twoja ale moja karta miejska średnio się nadaje na kawalerięAsassello pisze:a wejściówki do metra jako kawaleria przejdą?
Chyba, że chodzi Ci o wejściówkę do Buffo, a to już inna sprawa
Karta miejska będzie robić za smoka