To z bestigorami raczej nie przejdzie imo...
Moderator: Dibo
Przede wszystkim, to co rzuca się w oczy, to brak sensownych corów w sensownej cenie. Dużo lepiej by to wyglądało, gdyby można było jeden oddział bestigorów wystawić już w core. Słabo też prezentuje się dział rare. Jest tam kilka potworów, które byłyby może i fajne, ale kosztują o wiele za dużo. Gdyby to było jakieś 50-100 punktów mniej byłaby to już całkiem syta opcja. Z jednostek specjalnych niegrywalne są chyba tylko centigory. Pomysł Diba z daniem im fasta wygląda fajnie. Może gdyby dostali jeszcze devastating charge byłoby już całkiem ok? Giftom przydałaby się możliwość dublowania w armii, bo jednak tylko kilka jest dobrych i po prostu czasem ich brakuje. Bestie mają też fajną zasadę specjalną, która dostała w dupę już od twórców. Ambush jest niestety za losowy, żeby miał prawo działać dobrze. Może zmienić go, żeby działał jak wykopywanie się minerów? Oczywiście te wszystkie pomysły zakładają, że robicie coś w stylu balansing patcha. Bo jeśli chodzi tylko o kompozycję bez ingerencji w zasady armii, to zgadzam się w zupełności z tym co mówili przedmówcy: podwyższenie limitu punktowego oddziału i liczby corów.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
AhmJacek_Azael pisze:Takimi postami na bank pomagasz uzyskać bestiom wiele. W takich sprawach powinien być "Front Jedności Narodowej", a nie gadanie co jest za dobre, a co nie. To już ustalą Ci, którzy mają wpływ na ostateczny wygląd ETC.
To co jest aktualnie w Euro. +200 ptsDibo pisze:Dobra ! Poza "marzeniami ściętej głowy" to do czego dochodzimy ?
Rozumiem że Shinowi zaproponujemy:
- likwidacje ograniczeń core
- Likwidacje lub zwiększenie kosztów oddziałów na ponad te 450
- dublowanie giftów
Opcjonalnie
- Fast na centki
Coś jeszcze ?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No ja to akurat zaliczam na duży plus. Liczba modeli objętych wzornikami drastycznie spada, a co do manewrów hordą, to nie ma z tym większych problemów, to jest tylko 5cm więcej! A stół ma 180 cm szerokości... przynajmniej ja nie miałem problemów z manewrami hordami...- Duże podstawki 25x25 w grze Hordą utrudniają manewry.