Vanaheim 1600 10.03.2012
Re: Vanaheim 1600 10.03.2012
właśnie z grzeczności nic nie napisaliśmy o Twoim avatarze Przemek miał podobnego - szybko go zmienił
- General Baga
- Kradziej
bolalo, ale to prawda
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
BAN NA SKLEP!
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- FishbaitHarry
- Plankton
Dopiszcie mnie do listy rezerwowej:
Szymon Maj, Harry, id: 3916
Szymon Maj, Harry, id: 3916
woody maja jakies bonusy?
xYz
A czemu mają mieć? Przecież gramy na 1600, a nie na euro
ps:
ps:
Gremlin pisze:na każde punkty moge grać bez dodatkowych 200pts, nawet na euro.
Wisła Kraków.
Dibo, challange?
A pytałem sie, bo rozmyślałem nad rozpiska bez lorda, i wole wiedzieć czy zmieści mi sie jeden bohater więcej, czy nie . Ot co
A pytałem sie, bo rozmyślałem nad rozpiska bez lorda, i wole wiedzieć czy zmieści mi sie jeden bohater więcej, czy nie . Ot co
xYz
Poprostu wole troche pomyslec tym razem czym jade, a nie na pałe, przy dostać taki oklep jak na bazylu
xYz
Na zeszło rocznym Bazylu, też Kraków obessał, a nawet ja zrobiłem w miarę "normalną" rozpiskę i pojechałem z troszkę ambitniejszym celem niż żeby nie być ostatnim, No cóż jako Krakusy źle czujemy sie w okolicach Warszawy, tamtejsze rejony nam nie służą .. to dlatego
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Pewnie masz racje Piotrek, gra z 2ma reprezentantami polski na 5 mozliwych bitew nikogo nie usprawidliwia, ale fakt że dzieki bogu nie jestem Krakusem juz tak. Ah zapomniał bym pozdrów żonę!
xYz
nie drażliwa, tylko na bezsensowna zaczepkę odpowiadam zdecydowanie, nie podjąłes rękawicy, wiec flame ustał xD . A co do turniejów to i tak mam juz to ograniczone
xYz
PiotrB pisze:tak się tylko nabijam- ależ ta młodzież drażliwa .. Ożenisz się niedługo to sam zobaczysz ,że nie na każdego mastera czy turniej będziesz mógł jechać
biedna Patrycja